Dank je wel en tot ziens in het nieuwe jaar

Lieve mensen, wat heb ik veel hartverwarmende reacties en felicitaties op mijn blog en per mail gekregen. Ook kreeg ik tot mijn verrassing een paar kaarten, in dit digitale tijdperk is dat met name erg leuk.

Ik wil jullie allemaal heel hartelijk bedanken. Het heeft mijn 70ste verjaardag extra mooi gemaakt. Het is ook hartverkwikkend om te merken dat mijn tips echt in de praktijk worden gebracht. Van mijn klanten hoor ik dat wel, maar nu dus ook van mijn ‘anonieme’ lezers. Ik weet weer voor wie ik het doe, dat schrijven. Het geeft mij energie en ik hoop dat ik het nog lang mag doen.

Mijn laatste bericht van dit jaar, vergeet het niet te lezen, gaat over Dé kleur van het jaar 2018.

Ik ga er een paar weken tussenuit. Je ziet mij weer terug op zondag 7 januari. Voor nu wens ik je fijne feestdagen en ik hoop je in het nieuwe jaar weer te ontmoeten op mijn blog.

Lida

Jurk//pumps

5 reacties op “Dank je wel en tot ziens in het nieuwe jaar

 1. Jij ook hele fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2018.
  Fijne vakantie 😊❤😙

 2. Hallo Lida,
  Een beetje wat late reactie ( we zitten midden in een verhuizing naar een wat rustiger plaats, heerlijk)
  Alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag en met je -lijkt mij ook- verstandige besluit.
  Ik wens je fijne feestdagen toe en wie weet nog eens “tot ziens” via een online contact dan.
  Hartelijke groeten,
  Annelies

 3. Hallo Lida, alsnog van harte gefeliciteerd met je 70e verjaardag! Heerlijk dat je lekker doorgaat met je werk. Ik lees je berichten en tips graag. Fijne dagen en geniet van je vrije tijd.
  Misja

 4. Fijne feestdagen en een gezond 2018 !

  Veel plezier van jouw tips , hoop dat je het nog lang mag volhouden !