Het 13 is soms 31 garderobeplan – outfit 21

De blouse is vandaag vervangen door een effen top in één van je basiskleuren. Wil je een onvergetelijke indruk maken? Kies dan een basiskleur die je oogkleur benadert.

  1. rok in een neutrale kleur
  2. top in een basiskleur
  3. pumps in een neutrale kleur
Morgen een andere combinatie……

Een overzicht van alle 31 outfits van het garderobeplan vind je hier

 

2 gedachten over “Het 13 is soms 31 garderobeplan – outfit 21”

  1. Dank je wel Lyda, wat een fantastisch overzicht, ik heb al even voor mijn kast gestaan om met jouw voorbeelden vergelijkbare kledingstukken te selecteren. Als alle sets straks bekend zijn maak ik er een pdf van die ik aan de binnenkant van de kastdeur plak zodat ik smorgens (op -kantoor-werkdagen) iets minder lang voor de kast hoef te staan twijfelen.
    Jo

  2. Dit had ik op mijn netvlies, Jo, toen ik mijn 13-is-soms-31 garderobe-plan bedacht. Dat het inspireert tot het opbouwen van een budget-vriendelijke garderobe, die ’s ochtends weinig hoofdbrekens kost. Groeten, Lida

Reacties zijn gesloten.