Het 13 is soms 31 garderobeplan – outfit 9

Dit mouwloze jurkje ( met een dessin in je basiskleuren) kan uitstekend gedragen worden op een warme zomerdag, maar ook naar een bruiloft. Draag hem dan met pumps en een clutch. Heb je liever een jurkje met een mouwtje? Geen enkel punt, de combinatiemogelijkheden blijven immers hetzelfde.

  1. jurkje met dessin in je basiskleuren
  2. pump in een neutrale kleur

TIP: Op mijn Pinterestbord zie je alle tot nu toe getoonde combinaties bij elkaar!

 

 

2 gedachten over “Het 13 is soms 31 garderobeplan – outfit 9”

  1. Ha Lida,

    Ik volg je blog al een tijdje en bedankt voor alle tips! Ik vroeg me af, dit jurkje is dit nog te koop en zo ja waar?

    1. Hallo Anneke, ik moet je helaas teleurstellen. Het jurkje is niet meer te koop, het is namelijk een al wat oudere foto. Het gaat mij er op de eerste plaats om of een foto/kledingstuk mijn verhaal goed illustreert. Dit jurkje heb ik ooit op Pinterest gevonden en het past wat de kleuren betreft uitstekend in het ’13 is soms 31′ garderobeplan. Ik hoop dat je er begrip voor hebt. Alle andere kleding kun je vinden op http://lidath.polyvore.com/ Groeten, Lida

Reacties zijn gesloten.