Zo maak je de overgang van de zomer naar de herfst

Zo maak je de overgang van de zomer naar de herfst

De herfst is niet het gemakkelijkste jaargetijde om er leuk uit te blijven zien. Je wilt nog geen afscheid nemen van het vrije gevoel van blote benen, maar ook je nieuwe kleren dragen. En uit de wind en in de zon kan het ook in oktober nog behoorlijk warm zijn. Zo maak je de overgang van de zomer naar de herfst.

Om de overgang van de zomer naar de herfst gemakkelijker te maken is de truc te werken met laagjes. En dan kun je denken aan:

  • je tricot zomerjurkje met daarover een lang vest en een panty/maillot eronder.
  • je (donkere) jeans met laarsjes en een poncho.
  • een jeans/broek met een blouse in jouw kleur wit en een (oversized) trui of vest.
  • een (dunne) bodywarmer op een slanke broek of recht rokje.
  • een leren jasje of ribfluwelen colbertje met daarover een dunne wollen sjaal.

Maak je herfstoutfit af met korte laarsjes of kniehoge laarzen in tinten als taupe, wijnrood, cognac of zandkleur. Bewaar je zwarte laarzen nog even voor de winter, je kunt ze immers nog lang genoeg dragen. Denk voor je herfstoutfit ook eens aan olijfgroen en shaded spruce als neutrale kleur. Je zult versteld staan hoe gemakkelijk deze kleuren combineren.

Zo maak je de overgang van de zomer naar de herfstZo maak je de overgang van de zomer naar de herfstZo maak je de overgang van de zomer naar de herfst

 

Zo maak je de overgang van de zomer naar de herfstZo maak je de overgang van de zomer naar de herfstZo maak je de overgang van de zomer naar de herfstZo maak je de overgang van de zomer naar de herfst

 De foto’s komen van mijn Pinterestbord Social wardrobe

Maak ruimte in je kast:

  • Je witte kleding kan nu definitief achter in de kast of bij gebrek aan ruimte in een box onder je bed. Bewaar witte kleding in het donker dan heb je minder kans op vergeling.
  • Zorg dat je kleding schoon en heel is als je het opbergt, want vlekken gaan er na
    een aantal maanden niet meer uit.
  • Sandaaltjes en andere open schoenen kun je opbergen in de originele dozen. Plak een foto op de voorkant, zodat je meteen in het voorjaar ziet wat je nog aan schoenen hebt.

Lees ook:

2 gedachten over “Zo maak je de overgang van de zomer naar de herfst”

Reacties zijn gesloten.