De voordelen van een kleurenanalyse zijn legio

De voordelen van een kleurenanalyse zijn legio

Natuurlijk kun je alle kleuren dragen die je wilt. Maar als je er op je best uit wilt zien, draag je kleuren die harmoniëren met de natuurlijke kleuren van je ogen, haar en huid. Zo simpel kan het zijn. De voordelen van een kleurenanalyse? Je leest het hier.

De voordelen van een kleurenanalyse – Een kleurenanalyse kost evenveel als een nieuwe broek, maar je hebt er wel veel langer plezier van. Namelijk je hele leven. De voordelen van een kleurenanalyse op een rij:

  1. Een kleurenanalyse bespaart je geld, want je hebt geen twijfels of dure vergissingen meer.
  2. Het levert je tijdwinst op, want je gaat gerichter winkelen.
  3. Je hebt minder kleren nodig om er toch elke dag anders uit te zien. Alle kleuren binnen je kleurenpalet matchen immers met elkaar.
  4. Als je de goede kleuren draagt zie er jonger, frisser, stralender en professioneler uit. Kleuren uit jouw kleurenpalet werken als een natuurlijke make-up.
  5. Een kleurenanalyse levert een bijdrage aan de stijl en zelfexpressie van jou als individu.
  6. Je weet dat je er goed uitziet, bewust en niet toevallig. Zo wordt je gevoel van eigenwaarde versterkt.
  7. Je gaat je beter voelen en komt daardoor ook positief, evenwichtig en prettig over op je omgeving.

Jezelf zijn
Een kleurenanalyse betekent niet dat je op een fotomodel gaat lijken, het betekent dat je op jezelf gaat lijken. Het schildert geen oppervlakkige laag over je heen, maar brengt je ware ik naar voren. Eenmaal vrij van de modeheerschappij, kun je een krachtiger persoonlijkheid uitstralen die meer in overeenstemming is met je ware ik. Hoe we er uitzien is onze buitenkant. Kleur en stijl gaan veel verder dan uiterlijk schoon. Het brengt je ware ik tot uitdrukking. Jezelf op een positieve manier presenteren, met de wetenschap dat je er optimaal uitziet, doet je gevoel van eigenwaarde toenemen en heeft een algehele uitwerking op je welbevinden.

 

De voordelen van een kleurenanalyse zijn legio