Even op een laag pitje

Lieve lezers,

Elk jaar doe ik het in de maanden juli en augustus rustig aan. Ik schrijf geen nieuwe berichten voor mijn blog en geef geen consulten. Misschien heb je gemerkt dat ik mij dit jaar nog niet aan die ‘regel’ heb gehouden. Ook hier is het coranavirus de oorzaak van. Omdat ik het gevoel heb dat een lange vakantie in eigen land niet, zoals vorige jaren, hetzelfde plezier oplevert ben ik maar gewoon doorgegaan met mijn werkzaamheden.

Maar ik had er geen enkel vermoeden van dat het KLOA zo’n groot succes zou worden dat ik daar nu elke dag van de week mee bezig ben en dat naast het bloggen, STOA’s maken, e-mails beantwoorden en de social media verzorgen. Ik ontdek dat ik toch behoefte heb aan een ‘vakantie’, even wat meer rust in mijn hoofd en tijd te krijgen voor andere dingen. Dat een periode van loslaten noodzakelijk voor mij is.

Dus zul je deze en de komende weken geen nieuwe berichten op mijn blog zien verschijnen. Maar wel een nieuwsbrief ontvangen met oude berichten die (naar mijn mening) nog de moeite waard zijn om te (her)lezen. En op je e-mail misschien een autoreply krijgen met de tekst dat ik hem wat later beantwoord. Ook kun je pas in september weer een KLOA en/of STOA aanvragen. De komende weken gebruik ik om te bestaande aanvragen te verwerken, maar neem even geen nieuwe aan.

Ik blijf aan jullie denken, maar wel op een laag pitje 😉

Warme groet, Lida

22 gedachten over “Even op een laag pitje”

 1. Een Fijne rustige zomer gewenst Lida. Jouw oude berichten zijn ook vaak de moeite waard.

  1. Rust moet je inderdaad gewoon nemen. Geniet ervan! Het is je van harte gegund
   Marja

 2. Ook oude berichten zijn waardevol: ik lees ze allemaal, zo krijg ik meer verdieping en soms is het ook nuttig om weer eens herinnerd te worden.
  Geniet van je vakantie!

 3. Een fijne vakantie toegewenst. Lees je adviezen met plezier en het geeft mij goede richtlijnen. Hartelijk dank hiervoor. Vriendelijke groet, Else Kiel

  Lees

 4. dank je wel voor al je constructieve ideeën. geniet van je vakantie, laad op, en laat al je creativiteit weer terugkomen. goeie zomer!

 5. Even lekker niets hoeven en doen waar je echt zin in hebt……..
  En dan laadt de batterij weer langzaam op.
  Fijne vakantie in je hoofd en in eigen omgeving. Ook heerlijk!
  Liefs en groet,
  Wil

 6. Een hele fijne en rustgevende vakantieperiode toegewenst: het wordt jou van harte gegund!!!
  Hartelijke groet, Marijke

 7. Voor jou ook een fijne zomer(vakantie)
  Iedereen heeft nu eenmaal die break nodig.😙

  Of het nu oude of nieuwe berichten zijn..
  ik neus er toch altijd even in.

 8. Rust heeft ieder mens nodig, dus jij ook Lida.
  Je hebt inmiddels zoveel leesmateriaal en zeer bruikbare adviezen gegeven die zeker de moeite waard zijn om nog eens te bekijken. Hoe vaker je ze leest hoe meer de adviezen beklijven . HEEL erg leuk, het bijna verslavend om ermee aan de gang te zijn,
  Geniet van je rust,
  Groet Luus

 9. Een goede vakantie wens ik je, maar blijf doorgaan, want jouw tips zijn de beste ooit.
  Dank je wel.

 10. Een fijne vakantie gewenst Lida! Af en toe wat gas terugnemen en even tijd voor jezelf kan heel deugddoend zijn. Geniet ervan!! Je oudere blogs zijn nog altijd de moeite waard en inspireren me telkens weer. Mvg, Rita

 11. Een heel fijne vakantie gewenst Lida en in de tussentijd lezen we graag alle waardevolle tips nog eens door!

 12. Fijne vakantie. Elk mens heeft regelmatig een pauze nodig, tijd voor jezelf om rust te nemen, andere dingen te doen. Geniet ervan!
  Ik heb nog steeds heel veel aan jouw kleur- en stijladviezen. Dat was in 2014. Wat gaat de tijd snel. Nooit spijt van gehad. Ik raad het iedereen aan, want het is een hele goede investering! 🙂

Reacties zijn gesloten.