Het 13 is soms 31 garderobeplan – outfit 31

Het is vandaag 31 juli, de laatste dag van de maand waarin je elke dag een andere outfit hebt kunnen zien van het ’13 is soms 31′ garderobeplan. Maar er kan nog wel een outfit samengesteld worden. Wie bedenkt outfit 32? Mail mij de kledingnummers van jouw combinatie en ik maak het bijpassende plaatje. Het resultaat laat ik over een paar weken zien op mijn blog.

Outfit 31 bestaat uit:

 1. een rok met een dessin in je basiskleuren
 2. een vestje in je basiskleur
 3. een blazer in een neutrale kleur
 4. platte schoen in een basiskleur

Een overzicht van alle 31 outfits van het garderobeplan vind je hier

Zoek je inspiratie om je eigen garderobe op te bouwen? Kijk dan op mijn Pinterestborden.

 

5 gedachten over “Het 13 is soms 31 garderobeplan – outfit 31”

 1. Hallo Lida,

  Bedankt voor de inspirerende blogs elke dag weer!
  Wat ik nog kon bedenken: nr. 9, nr. 3 (over nr. 9), nr. 11 en de riem van nr. 6 om de kleur van de ballerina’s weer enigszins terug te laten komen en wat meer samenhang te creëren.

  Groeten,
  Marieke

 2. Was een leuke actie. Ik kijk geregeld ook op andere blog berichtjes. Ik heb je lange rok van steps aangeschaft en dan kijk ik toch de kunst nog een beetje af…ook op pinterest! Ik ben een lange meid van bijna 50 jaar. En ook die tips lees ik graag hoe kleed je je niet te jong maar wel jeugdig.
  Nou ik kijk al uit naar je volgende bericht.

 3. Je actie was wel uniek :met weinig stukken veel combineren. Toch ben ik er nà 20 combinaties op uitgekeken omdat dezelfde kleuren en stukken steeds terugkeren en het eerder eentonig wordt. Maar ik blijf grote fan van je blogs.

  groeten,
  Diane

 4. Hoi Lida,

  Ik vond het een leuk onderwerp om te volgen de afgelopen maand. Met steeds weer wat tips erbij hoe je een outfit gekleder kunt maken of juist niet. Ik heb geprobeerd mee te doen met wat er in mijn kast lag, maar hier werd duidelijk dat teveel niet matcht qua stijl/kleuren/stoffen. Dat doet me denken aan wat je in een eerder stukje vertelde: in capsules denken. Met het garderobeplan heb je dit ook echt inzichtelijk gemaakt de afgelopen maand, heel leerzaam. Dus dat hou ik vast voor de toekomst.
  Ik ben het met Diane eens dat het prettig is om wat meer kledingstukken te hebben voor de afwisseling. Maar dan is het nog steeds handig als zoveel mogelijk matcht om steeds weer iets nieuws te kunnen bedenken. Dank weer voor alle tips bij dit onderwerp!

  gr. Karin

  1. Leuk, Karin! Je geeft een prachtige samenvatting en ook meteen een antwoord op de reactie van Diane. Want 13 kledingstukken is natuurlijk te weinig om in je kast te hebben. Maar wel een goed begin voor een garderobe die ‘werkt’. Ook is het dé manier om een garderobe samen te stellen voor een vakantie/reis. Groeten, Lida

Reacties zijn gesloten.