Een kleuradvies is een cadeau aan jezelf

De voordelen van een kleurenanalyse zijn legio

Een consult in mijn studio is door het coronavirus niet mogelijk. En dat zal nog wel even duren, want ik kan geen 1,5 meter afstand tot je houden en ook kan ik tussentijds mijn analysedoeken niet desinfecteren. Wel kun je een Kleuradvies op afstand (KLOA) van mij krijgen. Daarvoor heb ik een paar foto’s van je nodig en antwoorden op een aantal vragen.  Als ik er zeker van ben dat ik je een goed kleuradvies kan geven, mail ik je dat. En op dat moment maak je pas geld naar mijn rekening over. Als ik niet zeker ben van mijn zaak laat ik je dat ook weten. Ik wil mijn goede naam niet te grabbel gooien door slechte adviezen te geven.

Als je een KLOA wilt neem dan even contact met mij op en ik mail je de vragenlijst en welke foto’s ik van je nodig hebt.

Een kleuradvies is een cadeau aan jezelf. Het maakt niet uit of je een man of vrouw bent, om een goede indruk te maken doe je er beter aan die kleuren te dragen die jouw persoonlijkheid en figuur benadrukken. Als je die specifieke kleuren draagt die jou het beste staan, zal dat je pluspunten benadrukken en zul jij jezelf aantrekkelijker vinden en zelfverzekerder voelen. En dus ook zelfverzekerder overkomen. De kleur van je ogen, de kleur van je haar en je huidtint bepalen voor een groot gedeelte je persoonlijke kleuren en ook je persoonlijke kleurtype.

Je wilt graag weten welke kleuren je goed staan? Ik maak voor jou een persoonlijke kleurenanalyse op basis van het Personal Color Card systeem, dat 78 kleurtypes heeft, met ieder een eigen kleurenpas.

Hiervoor maak ik gebruik van de zogenaamde regenboogkragen. Met behulp van deze kragen in verschillende kleurnuances bepalen we welke kleuren harmoniëren met je natuurlijke pigmentatie en uitstraling. Tevens krijg je advies over de manier waarop je deze kleuren kunt combineren.

Als jij je eenmaal hebt laten adviseren zul je verbaasd zijn hoe snel je kunt ‘shoppen’ en hoeveel combinaties je kunt maken als je eenmaal een garderobe in de goede tinten hebt. Als je meer wilt weten neem contact met mij op of maak een afspraak.

Kleuradvies inclusief een haarkleuradvies:

  • € 125,- p.p. inclusief een Personal Color Card (1,5 uur)
  • € 115,- p.p.  als je met twee personen komt (2 uur)

Kleuradvies (zie boven) en het aanbrengen van een make-up in de juiste kleuren:

  • € 155,- p.p. inclusief een Personal Color Card (2 uur)
  • € 135,- p.p. als je met twee personen komt (3 uur)

Kleuradvies up-date  (als je al eerder een kleuradvies van mij hebt gehad)

  • € 55,- p.p. exclusief een eventuele Personal Color Card (0,5 uur)

Wil je ook weten welke kleuren bij je passen? Bel me voor een afspraak

Tip: lees De voordelen van een kleurenanalyse en hier al mijn andere berichten over kleur

De genoemde prijzen zijn voor particulieren. Voor bedrijven komt er 21% BTW bij.

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren