Acessoires en de schaal van je lichaam

Je tas en je sieraden moeten wat het formaat betreft passen bij jouw postuur. Bij de schaal van jouw lichaam. Want in een kleine kerstboom hang je toch ook geen grote ballen?

Accessoires en de schaal van je lichaam

Als je een kleine kerstboom koopt, versier je die dan met grote ballen in verschillende kleuren of beperk je het aantal kleuren en pas je de grootte van de ballen aan? Ik denk dat je voor het laatste kiest. Vergelijk jij jezelf met een klein compact boompje of ben je meer een lange ‘slanke den’? En past het formaat van jouw ‘versiering’ wel bij de schaal van je lichaam?

Accessoires en de schaal van je lichaam -Vaak kom ik kleine vrouwen tegen die met enorme tassen zeulen. Of juist heel grote vrouwen die kleine ‘schattige’ sieraden dragen. Denk nog eens aan die kerstboom, in een kleine kerstboom passen toch geen grote ballen? En omgekeerd versier je een grote kerstboom niet met kleine balletjes.

In een kleine kerstboom hang je ook geen grote ballenHet is goed om je te realiseren dat accessoires, die niet passen bij de schaal van je lichaam, je er nog kleiner of nog groter uit laten zien. Deze metafoor van de kerstboom gebruik ik vaak bij mijn klanten en hij werkt altijd. Probeer voor jezelf uit te vinden wat de schaal van je lichaam is en pas de grootte van je dessins en accessoires daarop aan. Je zult ontdekken dat je er beter uitziet.

Accessoires en de schaal van je lichaam

Eén gedachte over “Acessoires en de schaal van je lichaam”

Reacties zijn gesloten.