Een stijladvies verdien je snel terug

Stijladvies

Een stijladvies is een investering in jezelf die zich in rap tempo terugverdient. Jezelf op een stijlvolle manier kleden is gemakkelijk als je weet wat je lichaam vraagt en dit geldt zowel voor mannen als vrouwen. Als je om je heen kijkt zie je mensen in alle maten en stijlen. Sommigen weten wat hen goed staat en anderen hebben meer moeite om elke morgen de juiste outfit te kiezen of een leuke haarstijl te vinden.

Je kleden naar de laatste trends geeft niet automatisch een stijlvol uiterlijk, want stijl gaat verder dan wat modeontwerpers ons dicteren. Een stijladvies zal je helpen te ontdekken wat de troeven van je lichaam zijn en je zult leren hoe je deze troeven effectief kunt uitspelen. Je ontvangt advies over welke kledingmodellen wat voor je doen, welke accessoires je het best kunt kopen, welke haarstijl je flatteert en welke stijl van kleden bij jou als persoon past. En als je de juiste kledingstijl en kledingmodellen draagt zul je ervaren dat je je meer op je gemak voelt en dat je dat ook uitstraalt. Je voelt je zekerder en zult van de mensen in je omgeving complimenten krijgen over je nieuwe uiterlijk.

Als je eenmaal de adviezen in de praktijk brengt zul je verbaasd staan over de mogelijkheden die jouw garderobe biedt. Je kunt met minder kleding veel meer combinaties maken en je hoeft je niet langer zorgen te maken of die rok je nu dik maakt, omdat je inmiddels weet welke modellen jouw figuur er op zijn voordeligst laten uitkomen. Je zult zelfs met meer plezier winkelen omdat je weet welke kleding bij jou past. Je hoeft niet meer eindeloos te zoeken naar die ‘speciale outfit’ of uren door te brengen in de paskamer en een miskoop behoort tot het verleden. Een stijladvies zal je uiteindelijk tijd en geld besparen.

Let op: Met ingang van 1 maart 2018 geef ik geen stijlconsulten meer in mijn praktijk. Wel kun je een Stijladvies op afstand krijgen. En inmiddels ook een Kleuradvies op afstand