Een stijladvies op afstand (STOA) verdien je snel terug

Stijladvies

Een stijladvies is een investering in jezelf die zich in rap tempo terugverdient. Jezelf op een stijlvolle manier kleden is gemakkelijk als je weet wat je lichaam vraagt. Als je om je heen kijkt zie je vrouwen in alle maten en stijlen. Sommigen weten wat hen goed staat en anderen hebben meer moeite om elke morgen de juiste outfit te kiezen.

Je kleden naar de laatste modetrends geeft niet automatisch een stijlvol uiterlijk, want stijl gaat verder dan wat modeontwerpers ons dicteren. Een stijladvies zal je helpen te ontdekken wat de troeven van je lichaam zijn en je zult leren hoe je deze troeven effectief kunt uitspelen. Je ontvangt advies over welke kledingmodellen wat voor je doen en welke accessoires je het best kunt kopen. En als je de juiste kledingmodellen draagt zul je ervaren dat je je meer op je gemak voelt en dat je dat ook uitstraalt. Je voelt je zekerder en zult van de mensen in je omgeving complimenten krijgen over je nieuwe uiterlijk.


Als je eenmaal de adviezen in de praktijk brengt
zul je verbaasd staan over de mogelijkheden die jouw garderobe biedt. Je kunt met minder kleding meer combinaties maken en je hoeft je niet langer zorgen te maken of die rok je nu dik maakt, omdat je inmiddels weet welke modellen jouw figuur er op zijn voordeligst laten uitkomen. Je zult zelfs met meer plezier winkelen omdat je weet welke kleding bij jou past. Je hoeft niet meer eindeloos te zoeken naar die ‘speciale outfit’ of uren door te brengen in de paskamer en een miskoop behoort tot het verleden. Een stijladvies zal je uiteindelijk tijd en geld besparen.

 


Let op
: Sinds maart 2018 geef ik alleen nog een Stijladvies op afstand. En inmiddels ook  Kleuradvies op afstand