Een megatruc om slanker te lijken – zonder af te vallen

Een megatruc om slanker te lijken - zonder af te vallen

Door te spelen met de proporties van je kleding kun je kilo’s lichter lijken. Dit is een megatruc om slanker te lijken zonder af te vallen.

 

 1. Het klinkt simpel, maar het heeft een opzienbarend effect: vermijd horizontale lijnen in je kleding. Dit is werkelijk een megatruc om slanker te lijken. Horizontale lijnen maken je korter en voller.
 2. Grote kleurovergangen geven die horizontale lijnen. Monochrome kleurcombinaties, waar ik het al vaker over heb gehad, maken daarom langer en slanker.
 3. Door te spelen met de proporties van je kleding creëer je een harmonieus beeld dat weer bijdraagt aan een goed én slanker uiterlijk. Als je benen langer lijken, lijk jij ook langer. Zorg daarom dat je panty/maillot nagenoeg dezelfde kleur heeft als je rok en schoenen.
 4. Als je top een opvallend andere kleur heeft dan je rok/broek, laat hem dan nooit eindigen op je breedste deel.
 5. De korte ‘top’ maakt het bovenlichaam van het model op de foto onnodig breed. Door over het jurkje een openvallend vestje te dragen ontstaat er een verticale lijn die het bovenlichaam langer en minder breed maakt.

Een megatruc om slanker te lijken - zonder af te vallen

Wil je niets missen van mijn stijltips? Meld je dan hier aan voor mijn nieuwsbrief.

Vind je dit een leuk bericht? Deel het dan op social media:

BewarenBewaren

3 gedachten over “Een megatruc om slanker te lijken – zonder af te vallen”

 1. Goedemorgen Lida,

  Dank weer voor je goede advies. Ik kijk er iedere keer weer naar uit.
  Wat ik alleen niet helemaal correct vind bij de laatste foto’s is dat de benen bij de laatste twee foto’s duidelijk smaller en langer zijn dan bij de eerste twee foto’s.

  Vriendelijke groet,

  Bernadette van der Ham

  1. Beste Bernadette, je hebt helemaal gelijk, maar ik kon geen dikkere benen vinden. Als je goed kijkt zie je dat ik over de jurk een zwart rokje heb geschoven. Ook het vestje is er overheen ‘geplakt’. Ik hoop dat je de essentie van mijn boodschap begrijpt, ook al is het plaatje niet perfect. Groeten, Lida

Reacties zijn gesloten.