Vijf bikinitips voor kleine borsten

Iedere vrouw wil er goed uitzien in een bikini en dat betekent dat je het juiste model voor jouw figuur moet vinden. Met name vrouwen met kleine borsten moeten daar wat meer moeite voor doen, maar deze moeite loont!

Vijf bikinitips voor kleine borsten

Marte mailt: Met veel plezier lees ik altijd je geweldige tips en adviezen. Nu de zomer hopelijk eraan komt vraag ik me af in wat voor soort bikini mijn lijf het beste uitkomt. Ik heb kleine borsten (A 70), maat 36 en heb weinig vrouwelijke rondingen. Bij veel bikini topjes worden je borsten alleen nog maar platter gedrukt en dat wil ik juist voorkomen. Om het iets meer volume te geven kies ik meestal voor vullingen. Heb je misschien voor mij nog andere bikinitips voor kleine borsten? En maakt het nu ook nog veel verschil of je brede banden kiest, welke vorm de cups zijn, etc?

Vijf bikinitips voor kleine borsten:

  1. Pas altijd de bikini of het badpak voor je tot een koop overgaat. Op het rek ziet het er heel anders uit dan op je lichaam. Meestal adviseer ik om alleen te gaan winkelen, maar neem in dit geval een vriendin/moeder mee die kritisch durft te zijn en kan beoordelen of de bikini wat voor je figuur doet.
  2. Ken je lichaam. Vrouwen met kleine borsten en een slank lichaam zouden altijd een bikini moeten dragen. Een bikini laat je benen namelijk langer lijken en door het vele bloot dat je laat zien gaat niet alle aandacht meteen naar je borsten. Vrouwen met kleine borsten en een wat voller figuur voelen zich misschien prettiger in een badpak. Kies dan een medium tot donker badpak met opvallende details op borsthoogte.
  3. Zorg ervoor dat je borsten groter lijken. Je bent de enige die met goed fatsoen een triangel bikini met padding kunt dragen. Je borsten lijken hierin voller, maar het effect is nog groter als je de cups iets verder uit elkaar schuift. Schaam je je niet voor je kleine borsten, dan kun je deze bikini ook zonder vulling dragen. Jij bent immers de enige vrouw die zich dit kan veroorloven! Heb je het A-silhouet combineer een opvallend bovenstukje met een effen broekje, dit om je lichaam in balans te brengen. Heb je het I-silhouet, creëer dan voor het oog ook rondingen op heuphoogte door op die plaats horizontale accenten en/of volume (ruches) toe te voegen. Push-up en vulling doen veel voor een kleine borsten en zijn allang geen schande meer. Als je daar niet van houdt kunnen details, zoals plooitjes, franjes en andere versieringen, je borsten ook groter laten lijken. Maar ook opvallende kleuren en dessins (zoals niet te brede streepjes)  hebben optisch een vergrotend effect.
  4. Probeer meerdere modellen Je hebt meer mogelijkheden dan alleen de triangel bikini. Een bandeau bikini bijvoorbeeld laat je borsten niet meteen groter lijken, maar jij bent wel de enige (omdat hij weinig ondersteuning biedt) die zo’n bikini kan dragen. Een push up bikini met beugel geeft een mooie vorm aan je borsten.
  5. Straal zelfvertrouwen uit. Houd je hoofd fier omhoog, je rug recht en wees er trots op wat de natuur je heeft gegeven. Nog even terugkomend op je vraag: op jouw tengere figuur geen brede banden!  Groeten, Lida

Vijf bikinitips voor kleine borsten