De ideale jurk voor het H-silhouet

Jurken zijn niet weg te denken uit het modebeeld. Maar welke modellen staan het H-silhouet goed? Zie hier waar de ideale jurk voor het H-silhouet aan moet voldoen.

De ideale jurk voor het H-silhouet

Heb jij ook zo zin in een jurkje, maar durf je het niet aan omdat je niet weet welk model je goed staat?  Voor iedere vrouw is er een jurk als je weet waar je op moet letten. De ideale jurk voor het H-silhouet suggereert een taille, maar benadrukt die niet.

Het H-silhouet heeft geen groot verschil tussen heup- en tailleomvang. Terwijl haar schouders en heupen voor het oog even breed zijn. Bij het ontbreken van een duidelijke taille doe je er goed aan deze niet te benadrukken.

De ideale jurk voor het H-silhouet suggereert een taille. Dat wil zeggen dat er in de jurk geen naad ter hoogte van de taille zit of dat de jurk ingesnoerd wordt met een ceintuur, maar dat er wel een lichte taillering is. De ideale jurk voor het H-silhouet houdt de schouders en heupen met elkaar in balans. Maak je de schouders voor het oog breder dan kun je de rok ook iets uit laten lopen. Maar doe dit niet als je een volslanke H bent.

Omdat het H-silhouet slanke benen heeft, mogen die gezien worden. Net boven, op of net onder de knie is de ideale roklengte.

Jurk Boss

Jurk  

Jurk

 Lees ook:

Op mijn Pinterestbord H-silhouet vind je meer inspiratie.