Hier vind je de perfecte kleur voor je brilmontuur

Heb je een bril met dure glazen en wil je er een paar jaar mee doen? Dan is het belangrijk dat je een kleur voor je brilmontuur kiest die bij al je kleding past.

Hier vind je de perfecte kleur voor je brilmontuur

Een bril was lange tijd een noodzakelijk kwaad dat je zo lang mogelijk wilde uitstellen. Tegenwoordig worden brillen ook gedragen als je er niet echt een nodig hebt. Anders gezegd, een bril is inmiddels een accessoire geworden dat je uiterlijk net iets extra’s kan geven. Maar heb je een bril met dure glazen nodig, dan wil/moet je er waarschijnlijk een paar jaar mee doen. In dat geval kun je het beste voor je brilmontuur een kleur kiezen die naadloos aansluit op alle kleuren van je persoonlijk kleurenpalet.


De perfecte kleur voor je brilmontuur

  • één van de kleuren in je haar
  • een kleur uit je ogen
  • de kleur van het edelmetaal dat jou goed staat (goud, zilver, koper)

De perfecte kleuren voor je brilmontuur als je dure glazen hebt
Brilmontuur in de kleur van de ogen
De perfecte kleuren voor je brilmontuur als je dure glazen hebt
In één van de kleuren in je haar. Bron: www.greving.nl
Hier vind je de perfecte kleur voor je brilmontuur
Brilmontuur in koperkleurig metaal – Bron: www.greving.nl

In deze berichten lees je meer over de perfecte kleur voor je brilmontuur :

Bron foto’s: www.greving.nl

4 gedachten aan “Hier vind je de perfecte kleur voor je brilmontuur”

  1. Ik doe toch enkele jaartjes met mijn bril omdat het type van glazen behoorlijk prijzig is (multi focale glazen). Jouw advies over de kleur van de bril is dus zeer waardevol. Toch zie ik veel mensen die een bril in een extreme kleur dragen en waarin geen enkele van jouw kenmerken is terug te vinden. Dat is dan de “blik”vanger die als eerste wordt gezien en dus indruist tegen de stijl en kleuradviezen in . Wat is jouw mening hierover ?

    1. Dan wordt de bril inderdaad een blikvanger/accessoire waar de aandacht van de ander het eerst naar toe getrokken wordt. De ogen zie je dan niet meer. Je verstopt je achter de bril. Heldere types met hun opvallende ogen kunnen zich op dit gebied wat meer veroorloven.

  2. Hallo Lida, ik lees je blog al een tijd en leer er veel van. Nu heb ik zelf bruin haar en bruin/gele ogen maar ik ben een koel, helder, diep type. Mijn huid is neutraal (niet warm of koud) en ik sta het beste met zilver. Bruine warme tinten passen mij dus absoluut niet. Zou je dan toch op basis van mijn haar en oog kleur en bruin of zilver montuur aanraden?

    1. Chocoladebruin is een koel bruin, Femke! En jij als koel type hebt koel asblond haar. Maar je kunt met je bruine ogen ook voor een blauw montuur gaan. Lees dit bericht er maar op na.

Reacties zijn gesloten.