Een online kleurenanalyse geeft hetzelfde resultaat

Een online kleurenanalyse is een eenvoudige en snelle manier om je beste kleuren te weten te komen. Het geeft hetzelfde resultaat als een persoonlijke analyse in mijn studio. En het kost je minder tijd, je hoeft er immers niet voor te reizen.

Een online kleurenanalyse geeft hetzelfde resultaat

De vraag of ik een online kleurenanalyse kan doen kreeg ik in het verleden al van klanten die in het buitenland wonen. Door tijdgebrek heb ik dit nooit kunnen ontwikkelen. Maar daar was de eerste coronalockdown en die ‘rust’ heb ik aangegrepen om een kleuradvies op afstand uit te proberen op klanten die al een afspraak bij mij hadden staan. Bij de eerste KLOA’s ontdekte ik al dat ik op basis van scherpe foto’s een goed kleuradvies kan geven. Ik realiseer mij dat ik dat nooit had kunnen doen zonder mijn jarenlange ervaring.

Scherpe foto’s -Een online kleurenanalyse staat of valt met het maken van scherpe (hoge resolutie) close-up foto’s. De nieuwe telefooncamera’s maken uitstekende foto’s.

 • Maak foto’s op een bewolkte dag en met natuurlijk licht (dus buiten).
 • Zorg dat het licht op je gezicht valt (waar staat op dat moment de zon).
 • Neem de foto’s voor een rustige, opgeruimde achtergrond. Vermijd een warme (rood of geel metselwerk), koele of heldere achtergrond.
 • Draag een top in een effen neutrale kleur (geen zwart of wit).
 • Zorg dat je hals te zien is, dus geen col of hoog gesloten kleding.
 • Je hebt geen make-up op.
 • Je draagt geen bril of lenzen.

Zo gaat het in zijn werk

 • Ik bekijk aan de hand van jouw foto’s of ik bij jou een online kleurenanalyse kan doen. Kwaliteit leveren staat bij mij hoog in het vaandel. Als ik maar enigszins twijfel geef ik je geen kleuradvies. Je betaalt ook pas nadat ik je foto’s heb beoordeeld.
 • Als ik er zeker van ben dat ik je een goed kleuradvies op afstand (KLOA) kan geven, mail ik je dat en geef ik je de mogelijkheid een Personal Color Card voor jouw kleurtype te bestellen.
 • Voor de prijs van € 110,00 krijg je van mij een persoonlijk kleuradvies per e-mail en een Personal Color Card maxi voor jouw kleurtype per post. Woon je in het buitenland dan komen daar de verzendkosten bij.

Reacties:

 • Ik ben enorm blij met je advies! Alles valt op zijn plek en vandaag zei mijn man… wat heb je toch mooie ogen, heb je iets aan je make- up gedaan? Haha… compliment voor jou! (chocoladebruin shirtje aan). Het is wél wennen niet alle warme kleuren vind ik mooi, maar een leuke zoektocht. Gisteren met het kleine kaartje gewinkeld en dat werkt echt erg handig – Christine
 • Hartelijk bedankt voor de KLOA. De kleuren kloppen echt. Ik heb nu 1 x in de stad zelf gewinkeld en deze week komen er online aankopen binnen. Ik ga geheel uit mijn comfortzone met de nieuwe kleuren goudgeel en roestbruin. En geen zwart meer! Ik zal de hele inhoud van mijn kledingkast onder de loep moet nemen. Ontzettend leuk en spannend om te doen. Ik vind het lastig om de kleuren op de juiste manier te combineren met die kleurencirkel. Daar zal ik echt bewust mee bezig moeten. Ik zie al wel dat alle kleuren op de kaart mooi bij elkaar passen – Bregje.
 • Ik zal je nog even laten weten wat ik van je kleuradvies voor mij vond ! Ik was verrast. Omdat ik ooit een advies gekregen had voor het ‘lentetype’. Dus ik ging toch vaak voor de wat ‘warmere kleuren’. En nu: licht-koel zomertype. Maar ik kan er wel mee uit de voeten. Dat is het mooie van deze tijd, door je blogs geef je al heel veel informatie. Als iets niet helemaal duidelijk zou zijn dan haal je het daar op. Top ! Dat geeft ook handvatten om mee op pad te gaan. Maar  ook de hand-out vind ik erg fijn om er bij te hebben. Uitgebreid en informatief. Het betekent dat ik vol lof ben over de informatie die ik van je heb ontvangen. Nu kan ik door ‘de garderobe’ om kritisch te kijken wat wel en absoluut niet kan !! Nou ja niet kan !! Wat niet echt goed staat ! Ik wil je dan ook hartelijk danken voor het kleuradvies en ook voor de vele informatie die je via je nieuwsbrieven en de blogs geeft. Hartelijke groet, Anneke
 • Ik wil nog even respons geven op het verzoek om aan te geven wat ik van het gehele advies vind. Dat is zeker positief. Ik heb inmiddels het hele document kunnen bekijken en ben erg enthousiast dat ik nu zoveel informatie heb (en over een paar dagen ook de card kan meenemen om een nieuwe garderobe op te bouwen). Ik moest erg wennen aan het idee van een warm uiterlijk, want ik doe namelijk dan veel (van haarkleur tot kleding tot make-up al heeeeel wat jaren totaal fout). Het is een hele openbaring die ik even een plek moest geven 😃. En ik laat mijn blonde haar dan ook maar weer eens richting natuurlijke kleuren gaan -Sanne

Zelf je kleurtype ontdekken? Dat kan hier: Je kleurtype ontdekken in vier stappen.

Wil je een Personal Color Card voor jouw kleurtype? Neem dan even contact met mij op en ik mail je de informatie.