Gezien mijn leeftijd en bijkomende perikelen ….

Als je dit bericht, in figuurlijke zin dan, op je ontbijtbordje krijgt ben ik net 70 geworden. Ik was er vroeg bij op die tiende december en heb het mijn moeder als eerstgeborene bij de bevalling niet gemakkelijk gemaakt. Zeventig is een respectabele leeftijd krijg ik nu te horen, maar in mijn hoofd voel ik mij nog lang niet zeventig. Mijn hoofd zit nog vol plannen en ideeën, maar mijn lijf begint wat anders te zeggen en dat is ook de reden dat ik dit bericht schrijf.

Ik ben vijf jaar geleden op aanraden van mijn dochter met dit blog begonnen en heb mij niet gerealiseerd wat dat voor gevolgen zou hebben. Mijn blog wordt inmiddels elke maand door 30.000 bezoekers bezocht en over de hele wereld gelezen van Amerika tot Australië en van Zuid-Afrika tot Scandinavië. Dat zijn de zegeningen van internet, grenzen bestaan niet meer.

Het blog heeft er toe geleid dat steeds meer vrouwen de reis naar Meppel zijn gaan maken (dus collega’s, als je meer klanten wilt krijgen begin een blog). Dat is natuurlijk fantastisch, maar heeft op deze leeftijd ook een keerzijde. Ik maak lange dagen en mijn agenda zit de eerste twee maanden van het volgende jaar al vol. Dat levert een werkdruk op die mijn lichaam niet waardeert. Mijn huisarts heeft mij dan ook dringend aangeraden het kalmer aan te gaan doen.

Hoe moeilijk het voor mij ook is om die raad op te volgen, want ik doe mijn werk met zoveel plezier, ik heb een besluit genomen:

 • Voor mijn blog blijf ik schrijven. Ben nog lang niet uitgeschreven!
 • De online stijladviezen (de STOA’s) blijf ik doen, want die kan ik mooi over de week verdelen. En ik hoef er niet bij te staan 😉
 • Met de kleuradviezen ga ik nog even door.
 • Maar, nu komt het … m.i.v. 1 maart stop ik met de stijlconsulten. Die zijn namelijk fysiek het zwaarst (lang staan). Omdat veel van mijn klanten van ver komen combineer ik die ook vaak met een kleuradvies en dat zijn lange intensieve dagen.

Het hoge woord is eruit, ik kan niet meer terug. Nu ga ik met mijn naasten mijn zeventigste verjaardag vieren. Een fijne zondag allemaal!

Lida

Meppel, 10 december 2017

76 gedachten aan “Gezien mijn leeftijd en bijkomende perikelen ….”

 1. Van harte gefeliciteerd met uw verjaardag! Ik wens u een superfijne dag toe.
  En heel verstandig dat u het wat kalmer aan gaat doen.

 2. Dat is vast een moeilijk besluit voor je geweest maar je hebt natuurlijk groot gelijk om voor je gezondheid te kiezen!
  Gelukkig stop je niet helemaal en kunnen we je nog lang volgen. Van harte gefeliciteerd en een heerlijke ontspannen dag!

 3. van harte gefeliciteerd en maak er een gezellige dag van met al je dierbaren. Het is een verstandig besluit van je om te stoppen met de stijlconsulten maar ik ben blij dat je nog doorgaat met je blog. Ik kijk er iedere zondag naar uit.

 4. Gefeliciteerd met je verjaardag, 70 mooie leeftijd om te stoppen maar eigenlijk ga je toch gewoon door. Jammer dat je stopt met stijladviezen. Ik was nog graag n keer gekomen. Goed besluit hoor! Fijne dag!

 5. Van harte gefeliciteerd en hele fijne dag met familie en vrienden. Goed dat je deze keuze hebt gemaakt! Inderdaad belangrijk om naar je lichaam te gaan luisteren ook al is dat soms heel moeilijk. Geniet van je dag en al wat je nog blijft doen!

  Groet, Liz

 6. Van harte gefeliciteerd met je verjardag en nog vele jaren in goede gezondheid! Jammer dat je stopt met de stijlconsulten, maar heel begrijpelijk. Gelukkig blijf je doorgaan met je blog; elke keer weer een goede reminder en tips. Fijne dag samen!

 7. Gelukkige verjaardag, nog veer mooie jaren. Een wijs besluit is naar uw lichaam luisteren. Dank voor al uw tips en raad.
  Marita

 8. Ha Lida , van harte gefeliciteerd en ik wens je een hele goede gezondheid toe en een hele fijne dag .
  Heel jammer voor velen dat je stopt maar aan jouw blogs kan je al zoveel hebben .Het is heel verstandig en ik kan het goed begrijpen en zo houd je al het andere ook beter vol .
  Liefs , Hetty

 9. Van harte gefeliciteerd Lida, een wijze man die dokter, wat moet dat moet! Nog vele fijne jaren… Hartelijke groet.

 10. Lieve Lida!
  Je hebt je leven zo goed benut met al je talenten en inzichten en zovelen blij gemaakt met je duidelijke uitleg en charmante manier van adviezen geven, dat je met een blij gevoel kan zeggen: zo dat heb ik goed gedaan.
  Gezondheid is alles dus daar ga je voor. En wij als jouw klant vergeten je toch niet. Je blijft online dezelfde Icon als in den lijve.
  We weten je online te vinden! En we lezen je blog!
  Geniet van je 70 steeds verjaardag. Jong hoor!

 11. Proficiat Lida.
  En ja, je hebt voor een vak gekozen wat je nog jaren kunt doen.
  70 wil dan vooral zeggen; meer wijsheid.
  Desalniettemin, een moedige stap ten gunste van je gezondheid.

  Een fijne verjaardag. 🙂

 12. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, wat een moeilijk maar wijs besluit heb je moeten nemen, nog een plezierige dag.
  Groet Mardo.

 13. Als wijze vrouw geef je ons als lezers van je blog wijze en adviezen waar wij op onze eigen wijze mee aan de slag kunnen. Dank je wel daarvoor en een fijne verjaardag toegewenst.

 14. Beste Lida,
  Van harte gefeliciteerd.
  Een moedige beslissing..Ik prijs me nog steeds gelukkig dat ik een vijftal jaar geleden bij jou was voor een stijl/kleuradvies. De verre rit was het zeker waard..Ik geniet er nog steeds van..en elke zondag lees ik als eerste je advies..
  Dankjewel ..voor al die “klasse”
  Linda vDun
  Breda

 15. Proficiat Lida, met jouw verjaardag en je besluit. Een mooi moment om te minderen maar ik ben blij dat het hierbij blijft. Lees jouw blog altijd met veel plezier en ben nog altijd blij met het kleur- en stijladvies! Al blijft het moeilijk eens met kleur uit de band te springen.

  Een fijne verjaardag.

 16. Van harte gefeliciteerd en een gezellige dag vandaag.
  En dat je nog maar lang door mag gaan met je blog.
  Vriendelijke groet

 17. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, Lida! Een hele gezellige dag. Fijn dat je blogs blijft schrijven ik kijk er wekelijks naar uit. Een moedige beslissing van je maar ik blijf je volgen.

  Een fijne verjaardag.

 18. Gefeliciteerd. Doe wat goed voelt voor jezelf. In elk opzicht. Het is jouw leven. Nog vele jaren gewenst.

 19. Hieperdepiep Hoeraaa!
  Van harte met deze mijlpaal.
  Zo blij dat je doorgaat met de blog!
  Een fijne dag toegewenst 😘

 20. Beste Lida,
  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Het is een moedig besluit. Ik prijs me nog steeds gelukkig dat ik een vijftal jaren geleden heb kunnen genieten van je stijl/kleuradvies. De verre rit was het zeker waard. Je blog op zondag wordt altijd als eerste gelezen nog voor het ontbijt. Dank je wel voor al die “klasse ”
  Linda vDun
  Breda

 21. Van harte gefeliciteerd. Nog vele mooie en gezonde jaren gewenst!
  Blij met je blog. Kijk er elke zondag als eerste naar.
  Verstandig om enigszins op de rem te gaan staan.

 22. Van harte gefeliciteerd metdezebijzonderemijlpaal.
  Wat jammer om te lezen, maar hoe verstandig van je. Bewondering. Denk aan jezelf en geniet van het leven.
  🥂

 23. Beste Lida,
  Van harte gefeliciteerd met je 70 e verjaardag en ik hoop dat er nog vele gelukkige en gezonde jaren voor je zullen volgen. Heel verstandig dat je een stap terug doet..
  Ik denk nog steeds met plezier terug aan je adviezen en hoop dat wij nog lang van je blogs mogen blijven genieten.
  Hartelijke groet, Joke.

 24. HIEP HIEP HOERAAAA 🎉GEFELICITEERD
  Nog vele jaren in goede gezondheid toegewenst….. Ik ben blij met uw blog en leer er iedere keer weer wat van.
  Fijne dag vandaag en laat u lekker verwennen door uw dierbaren.

 25. Van harte gefeliciteerd Lida met je verjaardag. Het is fantastisch als je op deze leeftijd nog met zoveel passie kunt doen waar je goed in bent en wat je het liefste doet! Dan ken je geen tijd of grenzen. Ons lichaam moet ons daaraan herinneren. Heel verstandig om iets minder te gaan “werken” en ik hoop nog heel lang van je adviezen gebruik te kunnen maken. Hartelijke groet, Paula

 26. Gefeliciteerd, en wat een mooi begin voor het nieuwe jaar ook. Gewoon doen wat leuk is en wat je de ruimte geeft om lekker te kunnen genieten. Veel geluk en gezondheid gewenst. Geniet ervan!!

 27. Van harte gefeliciteerd, Lida.
  Van actief nar minder actief is een hele stap maar je hebt volgens mij een goed besluit genomen.
  Geniet van deze dag, zeker nu “het hoge woord” eruit is.

 28. Beste Lida,

  Van harte gefeliciteerd en ik wens je nog vele gezonde jaren toe. Een mens is zo oud als hij zich voelt!
  Luisteren naar je lichaam valt niet mee, maar dit is toch een geweldige oplossing?
  Bezig blijven, maar niet belasten.
  Ik vind dat je jezelf én je naasten een groot cadeau hebt gegeven!
  Veel plezier vandaag en voor de toekomst het allerbeste!
  Yvonne Verhoog-Pater

 29. Van harte gefeliciteerd met je 70 ste verjaardag een mooie mijlpaal. Ik hoop dat je nog lang over kleding blijft bloggen, ik heb er zoveel van geleerd. Ik wens je een hele fijne verjaardag.
  Dikke verjaardagskus.

 30. Beste Lida,
  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Ik zou echt niet gedacht hebben dat je 70 bent geworden. Jouw verjaardag zit nu in mijn geheugen gegrift omdat mijn moeder vandaag ook jarig is.
  Fijne dag gewenst met iedereen die je lief is!
  Groetjes, Josée

 31. Beste Lida,

  Van harte gefeliciteerd met je 70e verjaardag en nog vele gezonde en gelukkige jaren toegewenst! Soms moet je gewoon knopen doorhakken ook al zeggen gevoel en verstand iets anders. Rekening houden met wat je lichamelijk aankunt is heel belangrijk. Gelukkig stop je niet helemaal en worden wij nog steeds bijgeschoold door middel van je blog 😉 Ik leer nog steeds heel veel van je en dat vind ik erg leuk. Het geeft mij zoveel plezier om met kleur en kleding bezig te zijn. De kleur- en stijladviezen die je mij gegeven hebt zijn tot op de dag van vandaag ontzettend handig.

  Ik wens je een hele fijne dag toe!
  Vriendelijke groet,
  Marieke

 32. Hallo Lida, allereerst van harte gefeliciteerd! Je besluit lijkt mij een wijs besluit, er zal vast nog genoeg voor je te doen zijn als ik het zo lees. Ik volg je blog en je FB pagina met veel plezier en hoop dat je er nog lang mee doorgaat. Je hebt mij i.i.g. er mee geholpen en ik weet zeker dat ik niet de enig ben. Ik wens je een mooie dag vandaag!

  Hartelijke groet, Marjan

 33. Dag Lida
  Van harte gefeliciteerd met je 70 e verjaardag,een gezellige verjaardag.
  Begrijpelijk een stapje terug,maar onze geest wil nog zo veel maar ons lichaam geeft een reactie aan
  Goed dat U daar aan toegeeft,
  Ben wel blij dat uw blogs blijven.
  Elke zondagmorgen kijk ik als eerste naar uw mail.
  Zo leuk en al heel veel van geleerd,
  Hiervoor mijn dank.Ik wens je veel gezonde gelukkige jaren toe en dat je deze bijzondere hobby nog lang mag blijven delen met al je volgers
  Vriendelijke groeten Ria

 34. Hallo Lida, van harte gefeliciteerd met je 70 e verjaardag! Verstandig dat je het wat rustiger aan gaat doen. Ik lees je blog elke week met veel plezier. Een hele fijne verjaardag toegewenst met je familie. Groeten, Froukje Kooistra.

 35. Lieve Lida,

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Een hele fijne dag gewenst met je dierbaren! Verstandig besluit om het wat rustiger aan te doen al zal het je wel moeite kosten. Gelukkig blijft er nog genoeg over! Ik lees altijd met veel plezier je blog en ben blij dat je daar nog mee doorgaat!

  Groetjes Erika

 36. Dag Lida,

  Van harte gefeliciteerd met het bereiken van deze mooie leeftijd! Natuurlijk is je werk superleuk, maar nu je gezondheid in acht nemen levert je misschien wel jaren extra op waarin je fijne en waardevolle dingen kunt doen. Een wijs besluit, geniet van de extra ruimte die er ontstaat!

  En zelf ben ik wel heel blij dat je nog doorgaat met het blog😊

 37. Gefeliciteerd!!!!
  En de blog is voor mij iedere zondag een cadootje.
  Ik wens je een gezonde toekomst toe!
  Geertje

 38. Vorige week ingeschreven voor je weblog. En nu mag ik je al meteen feliciteren! Geniet van het nieuwe jaar dat voor je ligt Lida, wees dankbaar voor wat je hebt kunnen betekenen voor zovelen en laat je verrassen door de toekomst!

 39. Heel fijn dat je nog doorgaat met je blog. Het is het eerste wat ik op zondagmorgen lees. Een mooie leeftijd om het rustiger aan te doen. Een fijne verjaardag toegewenst met familie en vrienden. Groet, Annet

 40. Beste Lida,
  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, wat moedig en goed besluit om toch iets rustiger aan te gaan doen. Ik denk als je dadelijk wat meer vrije tijd hebt en daardoor ook makkelijker je energie kunt verdelen, dat het nog leuker gaat worden.
  Ik ben groot fan van je blog en super blij met al je adviezen.
  Groetjes vanuit het zonnige Gran Canaria
  Diana

 41. Lida, van harte gefeliciteerd met je verjaardag èn met de keuze die je hebt gemaakt! Zo kun je toch nog doorgaan met je passie.
  Het was fijn om jou te ontmoeten in je consulten en nog dagelijks heb ik er wat aan.
  Een mooie verjaardag gewenst.
  Groet, Erna

 42. Goedemiddag Lida Hartelijk gefeliciteerd met uw verjaardag. Deze modeblog is de enige, die ik met veel plezier volg. Fijn, dat het schrijven doorgaat. Heel verstandig om het iets kalmer aan te gaan doen. Ik wens U nog een fijne dag.

 43. Beste Lida,
  Gefeliciteerd met uw verjaardag! Wat mooi dat u op deze respectabele leeftijd zo vol in het leven staat! Fijn dat u doorgaat met de blog. Ik lees ze altijd graag en probeer de adviezen toe te passen. Bedankt voor het delen van al die kennis!
  Een mooie verjaardag!
  Betty

 44. Lida,ook ik wens je een heerlijke verjaardag. Als het zo sneeuwt ga je vanzelf al rustiger aan doen, een mooi begin van de rest van je leven. Geniet van de ruimte die het je geeft.Van harte gefeliciteerd.lieve groet,
  Nathalie van Strijp

 45. Van harte gefeliciteerd met uw verjaardag.
  Nooit over uw leeftijd nagedacht…
  Wel over een kleuradvies. Samen met schoonzus(sen) wil ik dat nog eens doen. Ben momenteel in overleg of zij het ook wil(len).
  Ik zie dat wel dan wel mogen boeken!

 46. Dag Lida,
  Later in de tijd zul je het een wijs besluit vinden. Ik geef je gelijk. Blijven ‘werken’ maar met minder belastende taken.
  Geniet samen met je dierbaren van een mooie verjaardag. Ik blijf je blogs volgen en verspreiden.
  Hannie Thijssen

 47. Dag Lida, dat was even schrikken deze morgen toen ik bij het ontbijt de titel van je bericht las. Gelukkig maar, na enkele regels las ik dat je toch je wekelijkse blog ging verder zetten. Ik ben zelf 65 en begrijp nu al goed dat je lichaam en je geest vaak botsen met mekaar. Maar het gezond verstand heeft ook bij jou de bovenhand gehaald. Wat fijn dat je dochter je ertoe heeft aangezet om je talent voor kleur en stijl met anderen te delen. In al mijn outfits neem ik je adviezen met me mee. Die zijn voor mij de basis waarnaar ik steeds teruggrijp. Ik kan aan iedereen je STOA aanbevelen, het resultaat is onberispelijk. Ik hoop dat ik nog een boek van jou mag verwachten waarin al je adviezen zijn gebundeld door de vele jaren heen. Maar dat staat wellicht nog op je programma.
  Ik wens je welgemeend een zeer gelukkige verjaardag toe . Ongetwijfeld zal je deze uitbundig vieren met je nabije familie. Ik wens je nog een goede gezondheid toe die je zal toelaten nog vele jaren met je blog door te gaan.
  Proficiat !

 48. Beste lida
  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag
  Fijn dat het blog blijft bestaan
  En ik heb veel plezier van de STOA die ik ooit heb gedaan bij je
  Had ik veel eerder moeten doen
  Voor kleuradvies woon ik helaas te ver weg,
  Maar pinterest en de zondagse mailtjes leren mij ook veel.
  Dank en nog een prettige voortzetting van de verjaardag.
  Anneke

 49. Beste Lida,
  Van harte gefeliciteerd met je 70e verjaardag. En applaus voor je besluit om het kalmer aan te gaan doen. Als 71 jarige herken ik het gevoel dat je je nog lang niet oud voelt, maar af en toe signalen ervaart dat je leven als 40 jarige al lang achter je ligt.
  Ik weet zeker dat je, na een afkickperiode van een afzienbare periode heel blij bent met je stap terug!
  Een heel fijne dag nog, maar vooral een relaxed leven hierna!
  Nog elke dag heb ik plezier van je kleur- en stijladvies en ik ben dan ook heel blij dat je je blog blijft schrijven.
  Een hartelijke groet uit besneeuwd Apeldoorn.

 50. Lieve Lida,
  Proficiat met je leeftijd èn met je instelling.
  Ik ben 2 weken ouder dan jij en ik voel me ook geen 70….
  Wat ben ik blij dat je doorgaat met je blog!
  Hartelijke Groet en Waardering!
  Harmien Bakker

 51. Beste Lida,

  Ik sluit me bij alle vorige felicitaties aan. Ik ben heel blij dat je blog blijft bestaan en wens je alle goeds!

 52. Een fijne verjaardag toegewenst! Een keer bij je geweest voor kleuradvies en ik lees je blog iedere week. Altijd leuk en nuttig! Dank je wel.

 53. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
  Wens je een gezond nieuw levensjaar toe!
  En nog een fijne avond met allen die je lief zijn. Ben heel blij dat je met je blog door gaat heel fijn.
  Hartelijke groet Jennie.

 54. Beste Lida,
  Ik zie dat mijn bericht van vanmorgen niet is overgekomen; vandaar opnieuw: Van harte gefeliciteerd met je 70e verjaardag. Ik hoop dat je een fantastische dag hebt gehad. Jouw beslissing om een stap terug te doen is uiteraard zeer begrijpelijk.
  Ik ben zo blij dat ik nog bij je kon komen voor een stijladvies en kleurenanalyse. Een investering waarvan ik elke dag opnieuw profiteer. Jouw berichten lees ik allemaal: het zijn bevestigingen, opfrissingen en ook nieuwtjes. Ik ben blij dat je hiermee nog even doorgaat. Blijf gezond en geniet nog lang van jouw hobby…..

 55. Van harte gefeliciteerd!! En goed dat je voor je gezondheid kiest!! Ik blijf je blogs met plezier lezen!!

 56. Hallo Lida,
  Ik schrok wel even, 70 jaar en zo actuele ideeën. Ik ben aan je blogs bijna verslaafd. Had 20 jaar geleden in USA een kleurenanalyse met de vierseizoenenmethode en moest nadien jaren in onze Belgische modewinkels optornen tegen de verkoopsters die mij al van verre zagen komen met mijn kleurenkaart. Ik ben een zomer maar wanneer die kleuren dat seizoen niet trendy waren probeerde men mij om te praten wat moeilijk was omdat ook mijn vriendinnen nog niet van deze analyse gehoord hadden. Ben nu 67 en heb met jouw blogs heel wat opgestoken van je nieuwere methode en was van plan toch nog eens een afspraak te maken maar ook aan de blogs heb ik echt veel. Ik ben een korte vrouw en door jou leerde ik ook atelier golldner schnitt kennen, en inderdaad daar vind ik een geweldige pasvorm voor korte maten, bedankt daarvoor.
  Ik wens je een gezellige verjaardag en een dikke proficiat, en geniet van je rustiger leven. Hopelijk blog je nog lang voort en ontzettend bedankt.
  Liliane uit België.

 57. Beste Lida,
  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag.
  Sinds ik je blog ontdekte kijk ik er iedere zondag naar uit; ik heb ontzettend veel van je geleerd en kan vele adviezen toepassen. Dank je wel daarvoor.
  Je gaat het nu iets rustiger aan doen, het is je van harte gegund. Tegelijkertijd ga je door met het vak waar je zo ontzettend goed in bent en wat fijn dat uw blog blijft bestaan. Vrouwelijk Nederland kan echt nog niet zonder !
  Voor vandaag nog een heel goede voortzetting van je verjaardag gewenst.

 58. Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag. Je hebt groot gelijk dat je voor jezelf kiest en het rustiger aandoet. Er zijn nog zoveel mooie dingen in het leven om te beleven. Geniet ervan samen met je gezin, het is je gegund. Ik blijf je fijne blog met de vele nuttige tips iedere zondag volgen. Nog een fijne avond, Rita

 59. proficiat met je verjaardag!
  dankjewel voor zovele goeie tips die wij dagelijks in onze garderobe kunnen gebruiken om er op ons best uit te zien. fantastisch werk!!

 60. Gefeliciteerd en bedankt! Het zegt wel wat dat ik zover door moet scrollen voor ik mijn wens kwijt kan… Een goed besluit lijkt me, en ik prijs me gelukkig dat ik al een stijlconsult heb mogen meemaken. En dat ik nog wekelijks de blog zal kunnen lezen. Fijne dag nog.

 61. Dat besluit zal lastig zijn geweest!!
  Geniet nog even van je verjaardag, een witte wereld, mooi cadeautje 😉
  Het ga je goed Lida!
  Hartelijke groet,
  Trudy van der Wal

 62. Lieve Lida,
  van harte gefeliciteerd met je 70e verjaardag.
  Zo blij dat ik een kleur-en stijladvies bij je heb gedaan. Alles is nu een stuk makkelijker.
  Ik denk dat het rustiger aandoen je zeer goed zal bevallen.
  Geniet van nog vele rustiger jaren.

  Noor

 63. Ook van mij van harte gefeliciteerd met dit mooie kroonjaar, Lida! Ik hoop dat je een leuke verjaardag had. Voor mij was en is Meppel te ver om te reizen, maar ik had het graag gedaan. Gelukkig dat je al het andere wel blijft doen en ik hoop nog een keer online advies van je te mogen krijgen.
  Sinds ik jouw blog heb ontdekt, ben ik erg met kleuren bezig geweest en met uitzoeken -leuk!- wat me wel of niet goed staat. In die, ik kan het haast wel hobby noemen inmiddels, heb ik ook andere blogs bezocht maar die van jou vind ik het meest sympatiek, duidelijkst en vriendelijkst. Fijn dat je nog doorgaat! En beterschap met je energie.

 64. Tjonge wat een rij reacties. Ook ik wil je laten weten dat ik je blog met veel plezier volg! dus ik hoop dat je daar nog een poosje mee doorgaat. En bij elke kledingwinkel die ik binnenstap denk ik aan je, ik kan door jouw advies gelijk minstens de helft overslaan (joepie!).
  Geniet van de ruimte die je gaat krijgen!

 65. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Een mooi en moedig besluit om een stapje terug te doen. Heb zelf al jaren plezier van jouw stijladvies en lees de blogs met veel plezier. en steek er veel van op. Rita

 66. Goedemorgen Lida, van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 70 jaar, wat een mooie mijlpaal! Heel wijs om te luisteren naar wat je lichaam verteld. Blij dat je doorgaat met het blog. Ik vind je een inspirator en hoop van harte dat ik op mijn zeventigste nog zo’n plezier beleef in mijn bezigheden. Hartegroet, Marianne

 67. Ooooh Lida, ik lees het nu pas. Alsnog Van Harte Gefeliciteerd met je verjaardag! Een hele mijlpaal, ik loop 10 jaar op je achter :-).
  Je hebt groot gelijk dat je voor je gezondheid kiest maar ik ben blij dat je doorgaat met je blog!
  Hartelijke groeten Irma.

 68. Hallo Lida, Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Fijn dat je je blogs blijft schrijven, want ik beleef er veel plezier aan. Ook aan je kleuranalyse en stijladvies heb ik veel gehad. Al moest ik heel erg wennen aan de verandering van wintertype naar gedempt warm, licht. Het kost me soms nog moeite, maar het lukt en heeft effect. Nog hartelijk dank daarvoor. Het was de lange reis naar jou toe waard. Van harte wens ik je nog heel veel gezonde jaren.

Reacties zijn gesloten.