Shapewear laat je kleding er meteen beter uitzien

Wil je er extra mooi uitzien investeer dan in shapewear. En denk nu niet meteen aan die vleeskleurige corrigerende onderbroek van Bridget Jones, want shapewear is de laatste jaren echt aantrekkelijker geworden.

Shapewear laat je kleding er meteen beter uitzien

Wil je de feestdagen mooi voor de dag komen dan is shapewear een must. En niet alleen voor mollige vrouwen. Als je er feestelijk uit wilt zien kies je een jurkje waarin je figuur het beste uitkomt. Maar hoe sneu kan het zijn als dat feestjurkje ongewenste overgangen tussen je slip en beha laat zien of de rolletjes waar je niet zo blij mee bent.

 • Hoe dunner de stof van je jurkje hoe belangrijker het is voor een corrigerend onderjurkje te kiezen. Je ondergoed zal niet zichtbaar zijn en je jurkje zal mooier vallen. Je borsten worden niet platgedrukt omdat je je eigen beha eronder kunt blijven dragen.
 • Er zijn ook corrigerende rokjes eventueel met ingebouwde slip. Met name heel geschikt als je een strapless jurkje draagt.
 • Een corrigerend broekje geeft vorm aan je heupen en billen en zorgt voor een platte buik. Je kunt ook voor een corrigerende panty kiezen. Ik heb daar een paar weken geleden al over geschreven.
 • Om te voorkomen dat je dijen tegen elkaar schuren kun je kiezen voor een short. Dit model geeft een goede vorm aan heupen, dijen en billen en corrigeert je buik. Te koop in verschillende broeklengtes. Het lange model is met name geschikt als je bovenal je dijbenen wilt corrigeren.
 • Een body houdt je buik en de maagstreek in bedwang en geeft je een slankere taille. Ook stroomlijnen ze je figuur onder een aansluitend jurkje. Er zijn ook body’s waaronder je je eigen beha kunt blijven dragen.

Koop shapewear niet op het laatste moment en neem je jurkje waaronder je het wilt dragen mee naar de winkel, dan pas kun je het effect goed zien. Je zult je shapewear vaker gaan dragen als het comfortabel zit, dus betaal wat meer als je portemonnee dat toelaat. Goedkope shapewear voelt vaak benauwd aan en dat is met name op een feestje geen pretje.

Shapewear laat je kleding er meteen beter uitzien

Bron: www.controlfashion.nl

 

4 gedachten aan “Shapewear laat je kleding er meteen beter uitzien”

 1. Ha Lida ,
  Als de jurk al een binnenjurk heeft, moet het dan ook? Is het dan ook zinvol? Het voelt dan zo veel en dikkig.
  Groetjes!

  1. Als een jurk een voering heeft tekent hij minder en valt mooier. Afhankelijk van je figuur is corrigerend ondergoed dan niet of nauwelijks nodig. Groeten, Lida.

  1. Zeker, Geertje! Tik dat in op het zoekvenster rechtsboven en je ziet het bericht

Reacties zijn gesloten.