Deze kledingkast op kleur inspireert

Een kledingkast op kleur wil iedere vrouw toch hebben? Eindeloze combinaties kunnen maken en niet minutenlang voor de kast staan dubben, terwijl de tijd dringt. Sandra laat zien hoe zij dat heeft aangepakt.

Deze kledingkast op kleur inspireert
Sandra mailt: Hallo Lida, Inmiddels een jaar aan de slag na mijn KLOA bij jou, heeft mijn kledingkast een aardige metamorfose ondergaan. Van deze foto zeggen wij thuis: dat is al aardig Lida proof 🙂 Zoals Raymond en ik in de kleding winkel zeggen bij een geslaagde passessie: Lida kan trots op ons zijn. 
Lieve Lida, je oren zullen vast vaak tuten. We spreken alleen maar goed over je.
Dikke knuffel,
Sandra, ook namens Raymond (zijn kledingkast zou je ook eens moeten zien)

Maart 2020 en het begin van de coronapandemie, was ik genoodzaakt mijn fysieke consulten om te zetten in online adviezen. Het was een probeersel dat snel zo succesvol is geworden, dat ik een keuze moest maken. Doorgaan met de fysieke consulten naast de online advisering was niet mogelijk. Dat zou te zwaar worden, ik zou geen vrije tijd meer overhouden. Heb ik de goede keuze gemaakt? Ja, maar wat ik mis zijn de persoonlijke contacten. En dan maakt zo’n mailtje, wat ik onlangs van Sandra kreeg, veel goed. Het stimuleert mij om op deze weg nog even door te gaan.

Ik kijk met bewondering naar de ordening in Sandra’s kledingkast, want je ziet in een oogopslag dat alle kleuren bij elkaar passen. Het is met deze kledingkast op kleur niet meer moeilijk om fantastische combinaties te maken. Dat koraal met paars bijvoorbeeld geeft een kleurencombinatie die deze zomer heel trendy is. Je ziet ook dat de lichte kleuren (pasteltinten) bovenaan je Personal Color Card niet altijd effen hoeven te zijn.


Tip: Leg over jouw Personal Color Card eens een wit papiertje waarin je een rond of vierkant gaatje hebt gemaakt. Schuif dat papiertje over de PCC om nieuwe kleurencombinaties te ontdekken.

Deze kledingkast inspireert - combinaties maken met je kleurenkaart

De kleuren hoeven niet exact hetzelfde te zijn. Als ze maar tot dezelfde kleurfamilie horen.

Deze kledingkast inspireert - combinaties maken met je kleurenkaart


Als je deze tip opvolgt ontdek je hoe ook jij een kledingkast op kleur kunt krijgen. Het duurt een jaar en soms nog wat langer voor je de ideale garderobe hebt, maar je zult uiteindelijk met minder kledingstukken meer combinaties kunnen maken. En dat is weer goed voor je portemonnee én het milieu.

Koraal met purper zijn twee van de modekleuren Lente-Zomer 2023

De kleding is hier te koop

En, Sandra, ik ben inderdaad trots op je 😁 Dank dat ik je foto mag gebruiken!

Meer lezen?

10 gedachten aan “Deze kledingkast op kleur inspireert”

 1. Wat een schitterende kledingkast! En dank voor de tip van het cirkeltje, dat ga ik eens proberen. Zomerse groet, Janneke

 2. Volgens mij was ik je eerste online testcase! Ik heb nog steeds heel veel
  plezier van je vakkundige advies. Keuzes maken is zoveel eenvoudiger geworden en als ik in de spiegel kijk zie ik elke keer dat je het bij het juiste eind had. Dank je wel!
  Hartelijks, Annemarie

 3. Wat een fijn artikel, Lida. En mijn oog als opruimcoach wordt gestreeld door zo,n heerlijk ingerichte kast! En jou tip om met mijn kaartje inspiratie op te doen ga ik eens uitproberen. Op zondagochtend jou nieuwsbrief lezen blijft een feest!!
  Désirée

 4. Een kledingkast om super jaloers op te zijn. Geweldig!
  De gaatjes truc ga ik ook uitproberen, wat een idee!

 5. Wat een supergoed idee!
  Ben nu best vaak lang bezig met wat past bij wat, maar zo zie je het in één oogopslag. Ga ik zeker gebruiken. Bedankt voor de tip.

  1. Dank,Leonie! Ik zeg wel altijd ‘alle kleuren van je PCC passen bij elkaar’, maar combinaties maken met de kleuren blijkt zo nu en dan toch een duwtje nodig te hebben.

 6. Inspirerende kast van Sandra, leuk om te zien. En, toffe tip van het rondje, ga ik ook doen.

  Ik lees je nieuwsbrieven en artikelen heel graag Lida.

Reacties zijn gesloten.