Zo kies je de halsketting voor je halslijn

Halskettingen voor je halslijnen

Een mooie halsketting voegt een vleugje vrouwelijkheid toe aan je uiterlijk. Met de feestdagen voor ogen wat tips voor jouw beste juwelen. En welke halsketting voor je halslijn geschikt is.

Wil je schitteren bij kaarslicht? Feestelijke kleding wordt nog feestelijker met een mooi halssierraad. Welke halsketting je het beste kunt kiezen? Dat is onder andere afhankelijk van je bodytype

  • Zijn je schouders even breed als je heupen en heb je weinig taille? Dan kan een V-hals je hals en bovenlichaam visueel verlengen. Kies bij voorkeur juwelen die een enigszins hoekige vorm hebben.

Halskettingen voor je halslijnen

  • Heb je afhangende schouders dan zullen die rechter lijken in kleding met een boothals of ronde halslijn. Ga op zoek naar kleding die de aandacht naar je slanke hals brengt. Een paar kettingen over elkaar staat prachtig.
Halskettingen voor je halslijnen
Zo niet
Halskettingen voor je halslijnen
Ja!!

 

  • Smalle schouders lijken breder met een vierkante halslijn, maar ook een ondiepe V-hals in combinatie met bijvoorbeeld pofmouwtjes staat goed. Halssieraden mogen opvallen en het decolleté opvullen.

Halskettingen voor je halslijnen

  • Ben je gezegend met brede schouders en wil je die smaller laten lijken kies dan voor een V-hals of een U-hals. Vermijd een boothals. Kies je voor een hogere halslijn dan leiden lange opvallende halskettingen het oog naar het midden van je lichaam en weg van je schouders.

De halsketting voor je halslijn – De halslijn van het kledingstuk bepaalt welke halsketting je het beste kunt kiezen: lang of kort, halsvullend of een pendant.

Zo kies je de halsketting voor je halslijnTip: Om inspiratie op te doen kun je een kijkje nemen op mijn Pinterestbord Sieraden

Lees ook:

Wil je niets missen van mijn stijltips? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.