Met weinig inspanning stralend de feestdagen door

Met weinig inspanning stralend de feestdagen door

Het kerstdiner, de kerstborrel op je werk of een spetterend oudejaarsfeest, december is de maand waarin je je helemaal kunt laten gaan wat kleding betreft. Maar het is tevens voor veel vrouwen ook de drukste maand van het jaar. Met weinig inspanning stralend de feestdagen door:

Stralend de feestdagen door:

  • Geen tijd om te winkelen, maar wil je er wel feestelijk uitzien? Denk dan eens aan zijde, kant, fluweel (trendy!) en ‘glans‘. Een lurex topje (blijft altijd) of zelfs een clutch in een glanzend materiaal geeft al snel iets feestelijks. Bijkomend voordeel van een topje is, dat je het gemakkelijk mee neemt. Zo kun je – als je het handig aanpakt – je kantooroutfit, met dat topje en een paar killerheels, snel omtoveren tot een feestelijke outfit voor op de kerstborrel.
  • Hou je niet van ‘opgetut’ en wil je er toch feestelijk uitzien? Combineer dan een mooie zwarte broek met een zijden bloes in jouw kleur wit. Ook hierbij mag een elegante pump en een avondtasje niet ontbreken.

Met weinig inspanning stralend de feestdagen door

  • Maak je wat zwaarder op dan je gewend bent. Maar pas op: de foundation moet zelfs lichter van kleur zijn dan de foundation die je overdag gebruikt. Kleur breng je aan met een blush/rouge en een lipstick die bij je huidkleur past.
  • Kleur mag, maar pas op met groen en rood als je niet de concurrentie met de Kerstman aan wilt gaan. Ga voor een kleur die fantastisch bij je huidkleur staat, want daar laat je in de meeste gevallen veel van zien.

Met weinig inspanning stralend de feestdagen door

  • Je weet het: zwart staat maar weinig vrouwen goed, maar als jij je daar heel prettig in voelt dráág dat LBD. Met een feestelijk jasje in een kleur uit jouw palet en mooie accessoires (parels!) kun je dat, voor veel vrouwen zo te contrasterende, zwart wat afzwakken.
  • Besteed niet al te veel geld aan je accessoires. Kijk bijvoorbeeld eens op www.zara.com voor avondtasjes en schoenen. De kleding op onderstaande foto is van Zara.

Met weinig inspanning stralend de feestdagen door

Lees ook: