Hoe je niet alleen kilo’s lichter lijkt, maar ook gezonder voelt met de juiste beha

Wat een perfect zittende beha al niet kan doen voor je figuur, maar ook voor je welbevinden lees je in deze e-mail die ik van Helga kreeg.

Goedemorgen Lida, Eerst even zeggen dat ik het heerlijk vind om je berichten te lezen op zondagmorgen! Ik lees regelmatig berichten terug en kwam weer uit bij je item: grote borsten…Ik heb geen vraag maar wil even iets met je delen.


Ik heb een grote cupmaat, een F cup (dacht ik! …)en volgde jouw advies op om goede BH aan te schaffen. Bij Belle Lingerie kreeg ik goed advies en ging uiteindelijk met een megagrote voorgevormde PrimaDonna maat 85 H(!!) de deur uit (ik ben 160 cm en weeg 67 kg….)
Ik ben huilend naar mijn auto gelopen en op weg naar huis overwoog ik een borstverkleining. Thuisgekomen wat kleding aangetrokken en mijn verdriet over de grote cupmaat sloeg al snel om in verbazing en verwondering: wat komen mijn ‘meisjes’ , zoals jij ze altijd zo lief noemt 😊, mooi uit, Ik heb nu 2 borsten in plaats van een dikke massa op mijn bovenlijf. En die grote cupmaat lijkt met kleding erover echt kleiner. Een blouse met V-hals van soepele stof staat prachtig, decolleté komt mooi uit.

Maar wat mij nog het meest verbaast: ik heb geen last van maagzuur meer sinds ik die nieuwe BH draag! Ik moest echt iedere dag Omeprazol slikken en ik heb sinds die nieuwe BH, 2 weken geleden, nog maar 1 capsule genomen.

Nooit gedacht dat een goede BH daar invloed op kan hebben. Je kunt er ook weinig over vinden op internet, een Belgische site heeft er een kort item over, maar ik ben er 100% zeker van dat deze BH daar de oorzaak van is.
Nogmaals bedankt voor je goede tips, mijn leven is echt positief veranderd! Ik durf weer rechtop te lopen en denk: kijk maar, mijn ‘PrimaDonna’s’ mogen er zijn! Het voelt zoveel fijner!

Hartelijke groet, en fijne zondag nog, Helga

 

 

8 gedachten aan “Hoe je niet alleen kilo’s lichter lijkt, maar ook gezonder voelt met de juiste beha”

 1. Sinds ik een programma heb gezien van Oprah, ik geloof al ruim 25 jaar geleden ga ik naar en speciaalzaak en laat elk jaar kijken of het nog klopt wat ik draag. Ook gaf Oprah het advies voor de juiste onderbroek. Onder een strakke broek een boxer met platte naadjes, Sloggi, dan zie je geen ondergoedlijntjes. Hoe vaak ik niet achter dames loop die rare bobbels hebben van een verkeerde onderbroek.
  En voor onder een jurkje een hogere onderbroek. Zodat je geen naadje ziet lopen over de buik. Zo staat je mooie kleding veel beter.

 2. Door mijn dochter die zich al jaren met cups (menstruatie en BH’s) bezig houdt, ben ik op de Superbra winkels in Rotterdam en Utrecht uitgekomen. Heb nu ook een heel andere maat en pasvorm dan voorheen maar zie er wel slanker uit. Ook verhalen over geen rugpijn, migraine e.d. meer zijn legio. Dit is een investering die zich dubbel en dwars uitbetaalt.

  1. Ik heb op FB al eens de aandacht op dit merk gevestigd. Het is zo jammer dat je het alleen (nog) maar in de plaatsen die jij noemt kunt kopen. Voor veel van mijn (buitenlandse) lezers is dat niet haalbaar.

 3. Wat een goed item! Ik heb alleen een ander probleem: ik heb omdat ik borstkanker had een borstsparende operatie gehad. Daar ben ik vanzelfsprekend blij mee maar nu heb ik echt twee verschillende maten!
  Weet iemand een oplossing?

  1. Breiboezem.
   Zoals het woord al zegt, borsten die gebreid zijn en gevuld met een soort fiberfill. Je kunt ze zelf groter en kleiner maken. Je kunt er zelfs mee zwemmen.
   Kijk maar eens op de website.
   Er zijn ook andere namen van gebreide boezems, maar ben die naam even kwijt.
   Succes.

  2. Ik doe de modevakschool en de docent (en ook veel andere dames) maken lingerie op maat. Zeker weten dat zij je verder kunnen helpen. Zie http://www.modevakschooltwente.nl. Als dat niet in de buurt is, dan kun je ook informeren bij scholen bij jou in de buurt. Succes!

 4. Geweldig artikel weer Lida, over de juiste BH maat! Dank je wel.
  Ik kreeg van mijn oudste dochter deze onderstaande site door om zelf correct je BH maat te vinden door op een bepaalde manier te meten.
  Misschien handig voor om zelf te kunnen meten wat je maat is. Het is een engelse site. Maar geeft het in centimeters ook aan.
  Staand en liggend meten.
  En het werkt!!
  is https://abrathatfits.org/calculator.php

Reacties zijn gesloten.