Stijl is geen kledingmaat – mateloos mooi

Plus size blogger Katie Sturino laat op haar blog zien dat je ook met een grotere kledingmaat er goed uit kunt zien. En dat doet ze op een originele manier.

Stijl is geen kledingmaat - mateloos mooi

Katie Sturino vertaalt de creaties van beroemdheden naar een kledingmaat die past bij haar figuur. Ze schrijft op haar blog dat ze de outfits van royals als Kate Middleton en Megan Markle ‘super uitvergroot’ zodat ze niet alleen bij haar postuur maar ook bij haar budget passen. Ook haar vriend Ryan Dziadul (een mannelijke plus size blogger) komt regelmatig voor op de foto’s in de rol van Prince Harry bijvoorbeeld. 

Het gaat er bij haar niet om er beter uit te zien dan haar voorbeelden, ze wil enkel laten zien dat stijl geen kledingmaat is. Dat je niet slank hoeft te zijn om er goed uit te zien.

Als je nog meer foto’s wilt zien ga dan naar haar Instagram account

Hoe ik haar ook bewonder, hier heb ik toch wat vraagtekens bij …..

Meer lezen?


8 gedachten aan “Stijl is geen kledingmaat – mateloos mooi”

 1. Leuk Lida! Ik kan me voorstellen dat je dat laatste jurkje niet zo geslaagd vindt….ik ook niet. En geel maakt dik, schreef je ooit. Nu is ze nog betrekkelijk jong en ze heeft haar uiterlijk mee, maar toch! Zowel voor leeftijd als voor (over) gewicht geldt dat stofkwaliteit een enorme impact heeft op hoe je er uitziet. Daar hangt vrijwel altijd een prijskaartje aan, helaas.

  1. Nou ze durft wel, maar mooi vind ik het niet hoor. Als ze jouw tips zou volgen, zou ze er veel leuker uit zien🤔

   1. Nee, ze heeft wel missers, zoals de gele jurk bijvoorbeeld. Een lagere halslijn zou mooier staan, bijvoorbeeld. Dank voor je reactie, Coby!

  2. Ben ik met je eens, Agnes, kwaliteit wordt steeds belangrijker naarmate we ouder worden en ook als je een grotere kledingmaat hebt. Alles wordt uitvergroot op een groter lichaam, zoals een slordig ingezette rits of kreukels in de stof bijvoorbeeld.

 2. Met een zwaardere dame naast een bonenstaak schrik ik er toch ook wel van dat ik sommige royalties toch echt té dun vindt. Beauty is in the eye of the beholder……..

  1. Het verschil is inderdaad wel erg groot, ben ik met je eens, Désirée! Leuk weer van je te horen!

Reacties zijn gesloten.