Stijl is geen kledingmaat – mateloos mooi

Stijl is geen kledingmaat - mateloos mooi

Plus size blogger Katie Sturino laat op haar blog zien dat je ook met een grotere kledingmaat er goed uit kunt zien. En dat doet ze op een originele manier. Haar motto is ‘Stijl is geen kledingmaat’.

Katie Sturino vertaalt de creaties van beroemdheden naar een kledingmaat die past bij haar figuur. Ze schrijft op haar blog dat ze de outfits van royals als Kate Middleton en Megan Markle ‘super uitvergroot’ zodat ze niet alleen bij haar postuur maar ook bij haar budget passen. Ook haar vriend Ryan Dziadul (een mannelijke plus size blogger) komt regelmatig voor op de foto’s in de rol van Prince Harry bijvoorbeeld.

Het gaat er bij haar niet om er beter uit te zien dan haar voorbeelden, ze wil enkel laten zien dat stijl geen kledingmaat is. Dat je niet slank hoeft te zijn om er goed uit te zien.

Als je nog meer foto’s wilt zien ga dan naar haar Instagram account

Hoe ik haar ook bewonder, hier heb ik toch wat vraagtekens bij …..

Meer lezen?8 gedachten over “Stijl is geen kledingmaat – mateloos mooi”

  1. Leuk Lida! Ik kan me voorstellen dat je dat laatste jurkje niet zo geslaagd vindt….ik ook niet. En geel maakt dik, schreef je ooit. Nu is ze nog betrekkelijk jong en ze heeft haar uiterlijk mee, maar toch! Zowel voor leeftijd als voor (over) gewicht geldt dat stofkwaliteit een enorme impact heeft op hoe je er uitziet. Daar hangt vrijwel altijd een prijskaartje aan, helaas.

      1. Nee, ze heeft wel missers, zoals de gele jurk bijvoorbeeld. Een lagere halslijn zou mooier staan, bijvoorbeeld. Dank voor je reactie, Coby!

    1. Ben ik met je eens, Agnes, kwaliteit wordt steeds belangrijker naarmate we ouder worden en ook als je een grotere kledingmaat hebt. Alles wordt uitvergroot op een groter lichaam, zoals een slordig ingezette rits of kreukels in de stof bijvoorbeeld.

  2. Met een zwaardere dame naast een bonenstaak schrik ik er toch ook wel van dat ik sommige royalties toch echt té dun vindt. Beauty is in the eye of the beholder……..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.