De kleur van je panty heeft invloed op je uitstraling

De kleur van je panty bepaalt je uitstraling en ook waar de blik van de ander naar toe getrokken wordt. Kies de kleur dan ook met zorg uit.

Jennifer mailt: Ik vind het moeilijk om panty’s met schoenen te combineren. Het lukt me meestal wel om de gepaste kleur panty’s bij mijn outfit te vinden. Maar dan weet ik niet zo goed of ik dan schoenen in dezelfde kleur van de panty of in dezelfde kleur van het kleedje of rok moet kiezen. Ikzelf vind het een beetje gek uitzien als ik panty’s en schoenen in een andere kleur draag.

Panty’s kiezen is inderdaad niet gemakkelijk. Zo kies je de kleur van je panty, een paar tips:

De kleur van je pantyDe kleur van je pantyDe kleur van je panty

 • Wil je op safe spelen kies dan de kleur panty bij je schoenen. Bijkomend voordeel is dat je benen langer zullen lijken!
 • Let ook op de proporties in je kleding Zoals je bij Sarah Jessica Parker ziet heeft de kleur van je maillot/panty invloed op de vlakverdeling over je lichaam.
 • Realiseer je dat we als eerste naar ‘huid’ kijken als we iemand voor het eerst zien. Benen in een huidkleurige panty zijn dus blikvangers. Als je de aandacht niet meteen naar je benen wilt trekken, kun je een jurk in een opvallende kleur dragen of wat meer van je huid laten zien (blote armen en schouders)
 • Bij ‘blote’ feestkleding kies je dus eerder voor een huidkleurige panty. Bedek je liever je armen dan staat een dunne zwarte of nearly black panty vaak mooier. Maar dit is ook afhankelijk van je haarkleur

Een panty die wat voor je figuur doet

7 gedachten over “De kleur van je panty heeft invloed op je uitstraling”

 1. Hallo Lida,
  Elke zondag kijk ik weer uit naar een bericht van jou, echt, ik heb heel veel van je geleerd. Mijn hartelijke dank daar voor. Hoop oprecht dat je nog leel lang en met veel plezier door zult gaan. In je blog schrijf je over de nearly Black panty, ik ben ik hier naar op zoek maar heb de panty nog niet kunnen vinden.Kun jij een paar merken noemen die deze panty in hun assortiment voeren of waar ze te koop zijn?

  Een hartelijke groet

  Inge

  1. Dank je wel, Inge, voor je compliment! Nearly black is een zwart dat wat naar bruin neigt. Elk merk heeft zijn eigen kleurbenamingen. Ik weet dat Elles van stessonline ze binnenkort in haar assortiment heeft. Waag er een mailtje aan

 2. Ik ben al tijden op zoek naar een panty in de kleur taupe, minimaal 40 denier. Een paar jaar geleden vond ik deze voor het eerst, maar voordat ik er extra kon kopen waren ze al uitverkocht. Terwijl je taupe al een hele tijd in het modebeeld ziet, maar panty’s dus (nagenoeg) niet. Gelukkig is deze ene panty nog heel, maar ik zou er graag nog meer hebben. Wie heeft er tips?

 3. Hallo Allemaal, Inderdaad, Oroblu nearly black ik geloof 20 denier met glans. Zelf haal ik vaak Oroblu maar de laatste tijd ook Kunert 15 denier moonlight en de Platino cleancut 15 denier. Zelf hou ik van 15 /20 denier panty’s met glans. Helaas zijn deze wat duur. Groetjes, Els Willemsen

Reacties zijn gesloten.