Zo vallen ronde billen minder op – stijlmiddelen

Behalve dat ze soms als zeer sexy worden gezien (Kim Kardashian) kunnen ronde billen ook voor onzekerheid zorgen. Lees hier mijn tips om ze te camoufleren.

Zo vallen ronde billen minder op - stijlmiddelen

Ronde billen komen het meest voor bij vrouwen met het X-silhouet en het 8-silhouet. Maar ook het H-silhouet kan door overgewicht ronde billen krijgen. Op internet vind je allerlei oefeningen om die sexy ronde billen van Kim te krijgen. Je kunt zelfs je billen met fillers boller laten maken. Maar vind je die ronde billen van jou niet op de eerste plaats sexy, word je er eerder onzeker van, dan kun je met de volgende kledingtips ze minder op laten vallen.

Zo camoufleer je ronde billen:

 • Draag soepele stoffen voor je rokken en jurken
 • Vermijd skinny’s, kies liever broeken met een rechte pijp.
 • Zorg dat de zakken op je jeans lekker groot zijn en wijder uit elkaar staan.
 • Vermijd zakken met klepjes, opvallende stiksels of andere versiering op de zakken van je jeans.
 • Laat je top of blouse op de rug overbloezen.
 • Kijk altijd of de zoom van je rok recht hangt. Is dit niet het geval laat dan aan de voorkant bij de tailleband een half ‘maantje’ weghalen. NOOIT bij de zoom.
 • Laat je top halverwege je billen eindigen. Hoe raar dat misschien ook klinkt, die horizontale lijn doorbreekt je bilpartij. Je billen worden nu niet meer als één groot vlak waargenomen.
 • Koop altijd kleding die vloeiend over je rondingen gaat en laat het teveel aan stof bij de taille weghalen.
 • Tot slot: Laat je door verkoopsters nooit wijsmaken dat je een holle rug hebt. Je hebt ronde billen en daardoor zullen broeken en rokken altijd te wijd zijn in je taille.

Zo vallen ronde billen minder op - stijlmiddelen

Zo vallen ronde billen minder op - stijlmiddelen

Zo vallen ronde billen minder op - stijlmiddelenLees ook:

3 gedachten aan “Zo vallen ronde billen minder op – stijlmiddelen”

 1. Uit ervaring weet ik dat het soms alleen maar lijkt alsof je een “holle rug” of dikke billen hebt doordat je een verkeerde houding hebt ( gekanteld bekken). Dan kun je misschien – naast de tips die Lida gaf- ook Mensendieck overwegen😉

 2. Ik heb platte billen, en een laaghangende kont waardoor mijn benen nog korter lijken. Heb je tips voor kleding als je een laaghangende kont hebt, Lida? Verder heb ik een x figuur, maar ben fijn gebouwd dus heb niet het volle van de zandloper, ben 1.70m.

Reacties zijn gesloten.