De ideale jurk voor het O-silhouet verhult subtiel de brede taille

De jurk is een fijn kledingstuk, je bent hiermee immers meteen ‘goed gekleed’. Het is ook een veelzijdig kledingstuk in gebruiksgemak. Je kunt hem combineren met een jasje voor naar je werk en met een vest als het wat meer casual mag zijn.

De ideale jurk voor het O-silhouet - lichaam in balans

Ben jij de vrouw met het O-silhouet , ook wel het Appelfiguur genoemd, dan is je taille het breedste punt van je lichaam. Een jurk voor het O-silhouet zal altijd gemakkelijk, zonder te blijven kleven, over dit deel van het lichaam moeten glijden. Je hebt prachtige benen, dus laat ze zien!

De ideale jurk voor het O-silhouet gaat gemakkelijk over de buste en buik. Coupenaden voor de borsten zorgen ervoor dat dit rechte model jurk geen ‘hobbezak’ wordt. Naar de zoom toe moet de jurk iets nauwer worden. Zo verhult dit model jurk de brede taille en brengt de aandacht naar de slanke benen. De jurk eindigt op de knie of iets daarboven. Je draagt hem met een panty/maillot of over een slanke broek. Een driekwart mouw zorgt ervoor dat de aandacht naar de in verhouding smalle heupen gaat.

In een effen medium of donkere kleur is hij het ideale LYCD voor jou. Je kunt hem formeel dragen onder een lange blazer   of informeel onder een lang vest. Jasje en vest zullen dan lichter of opvallender van kleur moeten zijn. Op deze manier camoufleer jij je brede taille en zonodig ook je trommelbuik.

De ideale jurk voor het O-silhouet verhult subtiel de brede taille

 

Op mijn Pinterestbord O-silhouet vind je nog meer jurken