Zo lijken kleine borsten groter

Ben jij tevreden met je borsten? Dan ben je een van de weinige vrouwen, want dit onderdeel van ons lichaam levert vaak frustraties op. Vind je ze aan de kleine kant? Zo lijken kleine borsten groter.

In het ideale geval zou elke vrouw gelukkig en tevreden met haar lichaam moeten zijn, maar helaas zijn veel vrouwen dat niet. Als je ongelukkig bent met je borsten, omdat ze aan de kleine kant zijn en je ze groter wilt laten lijken, dan kun je deze tips gebruiken.

Zo lijken kleine borsten groter:

Let op je houding – dit is een tip die je meteen in praktijk kunt brengen. Als we ons schamen voor onze borsten duiken we in elkaar. Met hangende schouders komt je buik naar voren en lijken je borsten kleiner.

Zo lijken kleine borsten groter

Draag een beha die wat voor je figuur doet – dat begint met de goede maat. Het is misverstand dat een grotere beha je borsten groter laat lijken. De beha moet mooi om je borsten sluiten en die ondersteunen. Een balconette is perfect voor je, maar er zijn ook hulpstukjes, zoals pads, om je borsten groter te laten lijken. In een goede lingeriezaak kunnen ze je niet alleen adviseren, maar kun je het ook uitproberen. Sokken en tissues als opvulmiddel kun je beter vermijden. En draag nooit, maar dan ook nooit, twee beha’s over elkaar heen!

Deze kleding laat je borsten groter lijken

  • Jij kunt als geen ander kleding dragen met streepjes en opvallende prints.
  • Alles wat voor het oog volume toevoegt op borsthoogte, zoals harige stoffen en (nep)bont.
  • Halslijnen met details als plooitjes, kant, glittertjes en ruches zijn eyecatchers en laten je borsten groter lijken.
  • Glanzende stoffen geven je meer rondingen.
  • Laagjes, zoals een hemdje met daarover een blouse en een vestje, werken goed voor je.
  • Vermijd V-halzen of laag uitgesneden halslijnen. Ook strakke kleding kun je beter vermijden.

Zo lijken kleine borsten groter

 

Tot slot: wees trots op wat je hebt. Geloof me, niet alle mannen houden van grote borsten. En ik weet uit eigen ervaring dat vrouwen met grote borsten met jalousie naar de kleding kijken die jij wel en zij niet kunnen dragen.

3 reacties op “Zo lijken kleine borsten groter

  1. Ik heb een kleine cup maat, en ik ben er blij mee.
    Ik draag graag ruches en plooitjes, en dat staat me super.