Een trui in een neutrale kleur is toch super saai?

Een trui in een neutrale kleur ligt misschien niet zo voor de hand, maar als je naar deze foto’s kijkt ga je er wel anders over denken.

Een trui in een neutrale kleur is toch super saai?

Neutralen gebruik je het liefst voor kledingstukken zoals een jas, een broek en een blazer. Kleding waar je lang mee wilt en kunt doen. De bekende neutralen zijn zwart, grijs en donkerblauw, maar zoals ik al eerder heb geschreven kan een basiskleur ook een neutraal worden als je er grijs of zwart bij mengt. Lees Zo wordt een basiskleur een neutraal.
Ellena Galant Girl laat op onderstaande foto’s zien hoe je met een trui in een neutrale kleur er elke keer weer anders uit kunt zien.

Een trui in een neutrale kleur is toch super saai?Zie hoe goed een trui in neutraal olijfgroen combineert met kleuren die allemaal voorkomen in deze Personal Color Card  De lichte kleuren en pasteltinten (bovenaan op de kaart) in haar sjaal en tasje en het paars in de gebreide sjaal en broek.

Een trui in een neutrale kleur maak je snel interessanter als je speelt met textuur. Ellena combineert de ‘ruwe’ trui met een ‘gladde’ broek en let ook op het kant van het hemdje dat ze onder haar trui uit laat piepen. Ze maakt sowieso altijd mooie combinaties. Je kunt haar volgen op Instagram.

Een trui in een neutrale kleur is toch super saai?De rode kleur van het tasje en de pumps komt niet voor in deze PCC voor het gedempt-warm-diep kleurtype. Dit is een goede toepassing van een accentkleur. Een accentkleur draag je liever niet dicht bij je je gezicht en bij voorkeur alleen in accessoires. Zoals de naam al aangeeft leidt Ellena daarmee het oog van de ander naar haar taille en voeten.

 

 

 

6 gedachten aan “Een trui in een neutrale kleur is toch super saai?”

  1. Goedemorgen Lidy.
    Wat een leuke blog! Ellena Galant girl volg ik al enige tijd op jouw advies. Ze is enig. Maar mijn Russisch is niet zo goed! Weet jij een manier om haar blog in het Engels te kunnen lezen?
    Groet Lucie

  2. Altijd zo heerlijk om jou posts te lezen. Ik verval van de ene in de andere post. All zoveel geleerd van jou. Dankjewel!

  3. Wat mij opvalt bij de foto’s is dat het allemaal combinaties zijn voor buiten. Waar combineer je het mee als je in huis bent?

    1. Wat denk je van een olijfgroen pak met een shirtje/blouse in purper, Karin? Of een jurkje in olijfgroen en schoenen, tas, sjaal en/of ketting in purper? Je hoeft mijn voorbeelden niet letterlijk te nemen. Als jij je aan je kleurenpalet houdt, kun je alle kleuren met elkaar combineren.

Reacties zijn gesloten.