Figuurproblemen? Met deze trucs los je ze op.

Figuurproblemen kennen we allemaal. Daarvoor hoef je maar naar fotomodellen en actrices te kijken als ze gespot zijn in bikini. Gelukkig hebben we kleding om het beste van onszelf te maken.

Figuurproblemen? Zo los je ze op.

Wist je dat 50% van de vrouwen ontevreden is over haar lichaam? En dat is zo jammer, want wat is het ideale vrouwenlichaam? Lees (nog) eens mijn bericht Schoonheid waarvoor je kiest. We zijn uniek met onze mooie en misschien iets minder mooie kanten. Door onze pluspunten te accentueren en onze minpunten te camoufleren maken we de beste versie van onszelf. En om dat te bereiken gebruik je stijlmiddelen. Stijlmiddelen kun je zien als trucs die het oog van de ander foppen. Zoals bijvoorbeeld deze megatruc die je meteen kilo’s slanker laat lijken. We creëren met stijlmiddelen dus zonder er veel moeite voor te hoeven doen de ‘illusie van perfectie’.

Ik heb op mijn blog al veel aandacht besteed aan figuurproblemen en hun oplossing. Om het voor jou gemakkelijk te maken, heb ik ze even bij elkaar gebracht. Klik op het figuurprobleem voor de oplossing.

 

Figuurproblemen? Met deze trucs los je ze op.

Wil je voor eens en altijd weten hoe jij het beste van je figuur kunt maken? Investeer dan in een Stijladvies op afstand.