Ik daag je uit om creatief te zijn – toon mij je outfit

Wat doe je met mijn tips en adviezen? Hebben ze je kleedgedrag beïnvloedt en welke kleding heb je nu in je kast hangen? Durf je nu ook meer? Ik daag je uit, toon mij je outfit.

Dit wordt mijn laatste bericht van dit jaar. Terugkijkend is het een goed jaar geweest. Mijn voornemen om het rustiger aan te doen is niet helemaal gelukt, maar de keuzes die ik eind 2017 heb gemaakt zijn goed geweest.

Het stijladvies op afstand blijkt in een behoefte te voorzien. Wat ik uit de reacties opmaak is dat het STOA voor veel vrouwen een eyeopener is om anders naar hun lichaam te kijken. Aannames over welk bodytype je hebt blijken vaak niet te kloppen. De ontdekking dat dat buikje niet zo dramatisch is, dat korte benen opeens lange benen blijken zijn, dat alles maakt dat de acceptatie van ‘onvolkomendheden’ de weg vrij maakt om anders naar het eigen lichaam en kleding te kijken. Niet nieuw voor mij, bij de fysieke stijladviezen was dat niet anders.

Mijn berichten op dit blog werken ondersteunend voor de stijl- als kleuradviezen, krijg ik steeds te horen. En dat blijft ook mijn insteek, achtergrondinformatie geven die je steeds kunt raadplegen. Er staat inmiddels een kleine 400 berichten op mijn blog. En zoals je ongetwijfeld al hebt gemerkt, haal ik regelmatig oudere berichten naar voren om ze te onttrekken aan de vergetelheid. En verwijder ik berichten, bijvoorbeeld over modetrends, die niet meer interessant zijn.

Maar zoals het altijd gaat, als ik wat meer ruimte in mijn hoofd krijg, dan komen er weer nieuwe ideeën. Dit idee Toon mij je outfit is een experiment. Ik hoop dat je eraan mee wilt doen. Dat zou voor mij zowel een mooie afsluiting van dit jaar zijn als een nieuw begin voor 2019.

Ik daag je uit om creatief te zijn – toon mij je outfit. Ik blijf nog even bij het rood-groen, zoals je kunt zien op mijn ‘kerstkaart’. Dit vraag ik van je: Mail*mij een foto van jezelf in een outfit waarbij de kleuren rood en/of groen aanwezig zijn. Dat rood en/of groen mag ook in de vorm van oorbellen of een trui. Of je gaat helemaal in het rood en/of groen gekleed. Maak er wat moois van. Er is één voorwaarde, maak een foto van top tot teen en dat liefst bij daglicht. *de inzending is gesloten

De foto’s plaats ik op mijn blog. Wil je niet herkenbaar in beeld, zet een zonnebril op. Je naam wordt niet vermeld (je bent dus anoniem). Uit de inzendingen kies ik een winnaar en haar naam wordt wel vermeld als de winnares daar toestemming voor geeft.

Help je mee om het jaar 2019 kleurrijk en stijlvol te beginnen? 

Met warme groet,

Lida

11 gedachten aan “Ik daag je uit om creatief te zijn – toon mij je outfit”

 1. Ha lida , wat een leuk idee zeg ,ik zal eens kijken hoe ver ik kom .
  Voor jullie ook hele fijne dagen en een heel gezond 2019 toegewenst .
  Ik ben je vergeten te feliciteren met je verjaardag dus alsnog van harte .

  Liefs , Hetty

 2. Hallo Lida
  Leuk idee van je ik hoop dat je veel reacties krijgt.
  Ik ben het afgelopen jaar soms goed geholpen met jou adviezen.
  Ik wens je fijne kerstdagen en een goed 2019.
  Groetjes Lydia

  1. Dank je wel, Lydia! Voel je niet geroepen om en foto van jezelf te sturen met iets rood of groens erin? Groet, Lida

 3. Hallo Lida,
  Bedankt voor de vele tips en adviezen, ze me hebben geholpen en bevestigd wat ik zelf dacht. Soms zie je door de bomen het bos niet meer, vooral met al die nieuwe mode trends die niet voor iedereen geschikt zijn. Met veel plezier lees ik elke week je tips en adviezen. Prettige feestdagen en een creatief nieuw jaar !
  Christine

 4. Heel fijne feestdagen en een modieus 2019! Je adviezen blijven waardevol, want het is goed op regelmatig een opfrisser te krijgen. Je krijgt dan het :”Oh ja” effect.
  Hartelijk dank.
  Met vriendelijke groet, Greke

 5. Deze uitdaging heb ik de afgelopen maand gedaan: elke week 1 kledingstuk gekozen en daarmee zoveel mogelijk combinaties maken die ik nog nooit eerder had gedragen.
  Dit met wat ik allemaal in mijn kledingkast had liggen. Heel leerzaam. Hierdoor heb ik nu ook een wensenlijstje wat er nog als mooie basisstukken bij zou passen.
  Ik was zeer verrast wat ik allemaal bij elkaar wist te combineren.

  1. Heb je nog een rood of groen kledingstuk, Brenda? Toon mij dan je outfit! 😉

 6. Ha Lida , jij ook de allerbeste wensen voor dit nieuwe jaar en wat de dames in rood en groen betreft zou ik voor Rudy of Anita gaan .

  Groetjes,

  Hetty

Reacties zijn gesloten.