Een fijne Kerst en een mooier 2024

Lieve volgers

Het jaar 2023 is bijna voorbij en hadden we nog de hoop dat 2024 weer rustiger zou worden, nu moeten we constateren dat de wereld op meerdere plaatsen in brand staat. Het wordt steeds moeilijker een punt aan de horizon te blijven zien. Het druilige weer helpt daar ook niet aan mee. Over een paar dagen is het 21-12-23 is en als de dagen langer worden heeft dat toch invloed op ons humeur. Maar vaak is er meer nodig om de moed erin te houden.

Jezelf oppeppen blijft nodig. Kijk of je een kleur in je kast hebt die je outfit er net wat vrolijker uit laat zien. Dit heeft niet alleen invloed op jouw gemoed, maar ook op je omgeving. Maak je op, ook al ga je de deur niet uit. Zet muziek op en dans. Lukt dat niet, meedeinen heeft al effect. Zin in zoetigheid? Zorg dat je soep in de ijskast hebt staan, daar knap je van op. Een wandeling werkt bij mij altijd goed. En wat ik sinds een paar jaar doe? Ik kijk mensen die ik tegenkom aan met een glimlach. En ik krijg bijna altijd een glimlach of een groet terug. Probeer het maar eens, ik word er in ieder geval vrolijker van. 😁

Ik eindig dit laatste berichtje in 2023 met mijn dank uit te spreken voor het vertrouwen dat jullie mij ook dit jaar weer hebben gegeven en voor alle leuke en lieve reacties. Dit maakt dat ik met zoveel plezier mijn werk blijf doen. Tot zondag 7 januari, dan ben ik terug met een nieuw bericht. Voor nu fijne feestdagen en alvast een goed en gezond 2024!

Lida

25 gedachten aan “Een fijne Kerst en een mooier 2024”

 1. Fijne Feestdagen en een heel goed nieuw jaar, voor jou Lida en je familie en voor iedereen die dit berichtje leest!🎄💫

 2. Ha Lida ,voor jou en hij die niet genoemd wil worden en kinderen en kleinkinderen een hele fijne kerst en een heel gezond en gelukkig 2024 .
  Nog steeds heel blij en dankbaar met jou ❣️

 3. Dank voor je inspirerende woorden, Lida. Er is veel in deze wereld wat reden geeft tot zorg.
  Maar treurig op de bank blijven zitten helpt niet.
  Gezellige feestdagen!
  Ook in 2024 zal ik uitzien naar je berichten.

 4. Goedemorgen Lida, ook voor jullie Fijne Kerstdagen en Kleurrijk 2024.
  Met dank voor je vele inspirerende berichten. Groet Mardo.

 5. Lieve Lida, een gezond en mooi nieuw jaar en hopelijk weer een jaar met vele waardevolle adviezen om ons er op het best uit te zien!

 6. goeiemorgen….bedankt Lida voor je bruikbare tips op zondagmorgen…altijd leuk en leerrijk!Ik wens jou en je familie’mooie gezellige eindejaarsdagen en inspiratie voor het komende jaar en vooral:in goede gezondheid’mvg Paulette uit Belgie-west -vlaanderen.

 7. Hallo Lida, bedankt voor je leuke, goed uitvoerbare adviezen! Ik kijk er elke zondag naar uit. Een heel goed 2024 gewenst!

 8. Lieve Lida,
  Ik wens jou een sfeervolle kerst en gezondheid en geluk in het nieuwe jaar.
  Ik geniet elke zondag van je mailtje met tips en je kijk op het leven. Ga zo door

 9. Beste Lida, mooi moment om je te bedanken voor al je “zondagochtend”-adviezen en ook voor de inspirerende foto’s waar je via Pinterest voor zorgt! Ik ben er beslist blij mee. Fantastisch dat je dit ook in 2024 wilt voortzetten. Voor nu fijne kerstdagen en alle goeds voor het nieuwe jaar!

 10. Fijne feestdagen en alvast de beste wensen voor het nieuwe jaar voor jou en je familie met bovenal een goede gezondheid!
  Bedankt voor al je bruikbare adviezen het afgelopen jaar.
  Ik kijk al uit naar je blog en inspiratie in 2024!

  1. Joyeux Noël et bonne année vanuit zonnig zuid Frankrijk. Het blijft geweldig om je mails elke zondag te ontvangen.

 11. Beste Lida, wat heb je dat mooi gezegd “een mooier 2024”! Ik wens jou ook fijne dagen en een gezond 2024.

 12. Lieve Lida,
  Wat een mooie, herkenbare en inspirerende gedachten in deze afsluitende blog van 2023! En dank je wel weer voor alle inspirerende adviezen het afgelopen jaar. Nog steeds een klein feestje iedere zondagochtend!
  Fijne feestdagen en heel veel geluk en voorspoed voor jou en je naasten in 2024!

 13. Hartelijk voor jouw prima tips!
  Ze worden gewaardeerd.
  Ik wens je fijne Feestdagen met wie jou dierbaar is en veel geluk in het nieuwe jaar!

 14. Fijne feestdagen Lida, en hartelijk dank voor interessante artikelen van afgelopen jaar!

 15. Goeiemiddag Lida, dank weer voor al je tips en weetjes die je met ons deelt! Inspirerend!
  Voor jou en je familie fijne feestdagen en veel verbondenheid voor 2024!
  Een hartelijke groet, Rike

 16. Beste Lida,
  Dank je wel voor je inspiratie het afgelopen jaar en ik kijk uit naar je berichten in 2024.
  Ik wens je fijne kerstdagen en een mooi 2024.

  Hartelijk groet,
  Gerrie

 17. Bedankt Lida, elke zondag geniet ik van je tips. Ze zijn zo duidelijk en logisch. Hopelijk ga je nog jaren door en het is geen probleem als je oudere onderwerpen nog eens herhaalt in een eigentijds jasje.

 18. Lida, dank je wel voor je wensen. En voor al het werk van het afgelopen jaar. Zegen voor 2024 met allen die je lief en dierbaar zijn
  Elizabeth

 19. Bedankt voor je mooie woorden! Jouw blogs en posts dragen zeker ook bij om de wereld wat meer te laten stralen. Ik volg je met veel plezier!

Reacties zijn gesloten.