De ideale jurk voor het H-silhouet – lichaam in balans

De ideale jurk voor het H-silhouet - lichaam in balans

Jurken zijn niet meer weg te denken uit het modebeeld en dus wil (bijna) iedere vrouw er wel een in haar kast hebben hangen. Heb jij ook zo zin in een jurkje, maar durf je het niet aan omdat je niet weet welk model je goed staat? De komende weken ga ik voor elk bodytype een paar modellen laten zien. Voor iedere vrouw is er wel een jurk als je weet waar je op moet letten. Deze week een jurk voor het H-silhouet.

Hieronder twee modellen voor het H-silhouet Het model rechts is met name geschikt voor de jonge slanke rechthoek, de jurk links kan iedere vrouw met het H-silhouet dragen. Heb je grote borsten vermijd dan het rechter model. De jurk zal je vormeloos en dikker laten lijken dan je bent.

De ideale jurk voor het H-silhouet - lichaam in balans Op mijn Pinterestbord Dresses vind je nog meer modellen jurken.

Wil je niets missen van mijn stijltips? Meld je dan hier aan voor mijn nieuwsbrief.

Eén gedachte over “De ideale jurk voor het H-silhouet – lichaam in balans”

  1. Beste Martina, koop een jurk die goed past over je borsten en laat onder je borsten verticale coupenaadjes aanbrengen (of doe dat zelf). Zorg er ook voor dat de wijdte van de rok van de jurk iets aangepast wordt als dat nodig is. De twee modellen die ik hierboven laat zien zijn beslist niet de enige modellen die een Rechthoek kan dragen. Gezien jouw lichaamslengte staan andere modellen wellicht beter. Ik heb je reactie nu pas gezien (1 februari), mijn excuses! Groeten, Lida

Reacties zijn gesloten.